> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Postcards to myselfIn 50 years fo travelin

时间:2024-04-24 09:08:53 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Postcards to myselfIn 50 years fo travelin」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/482321.html
题目内容:

Postcards to myself

In 50 years fo traveling Colin McCorpuodale has visited every country in the world, except thtee, And everywhere he goes, he sends himself a postcard , He always chooses a postcard with a beautiful view, and sticks on an interesting stamp, Usually he writes just a short message to himself , His latest one , from the Malians island, read Good fishing,

On a wall in his home in London there is a large map of the world. There are hundreds of little red pins stuck in it .”It’s good to get a pin in the map.” Says Mr.McCorquodale, “but I follow the rules,I’m allowed to stick one in only if I ‘ve been in a place for more than 24 hours.”

Naturlly , Mr, McCorpuodale has his favorite places, New Zealand he describes as “wonderful “In Europe, he says,”Italy is a favourite place, But in Italy tourists are worried that they will get ripped off because people there often charge too much for something ,” Of China he says ,”This is one country in the world which is completely different, There is no European influence.”

Wherever he goes, Mr. McCorpuodale takes with him a photo of his wife, a candle,a torch, a shirt with a secret pocket, and a pen for writing his postcards

So why does he do it ? For the postcards or the travel? Mr McCorpuodale laughs, “I do it for the journey,” he , says.” I get a kick out of traveling, and all the planning.”

72.We can learn from the second paragraph that_______

A There is a large map of London in his home.

B Mr McCorpuodale likes sticking red pins in the map at will(随意)

C If he traveled in a place and stayed there 2days, he will stick a red pin in the map

D He likes collecting red pins,

73. What is written on his latest postcard?

A A favorite place B Malians island C Good fishing D A beautiful view

74. Tourists in Italy are often_______________

A beaten B helped C encouraged D cheated

75. From the passage we know that Mr McCorpuodale_______

A has visited all the coutries in the world

B has only three favorite places

C takes his wife with him wherever he goed

D gets a lot of pleasure from traveling and the planning for it

最佳答案:

72--75 CCDD

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。