> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Years after throwing a bottle-up note into

时间:2024-04-18 18:21:58 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Years after throwing a bottle-up note into」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/468638.html
题目内容:

Years after throwing a bottle-up note into a lake for a class project and just one year after his death, a man’s childhood message was found and returned to his mother.

Eleven years ago, a then 10-year-old boy, Joshua Baker, wrote the message, folded and put it in an empty container, his mother, Maggie Holbrook said. He died last February in a motor vehicle accident in California. He had recently returned after a serving in the Middle East as a US marine. “I think he was just letting us know he was OK and keep doing what we are doing.” Holbrook said.

The message surfaced in White Lake in late April, just days after the 11th anniversary of its being thrown into the lake. It was found by one of Baker’s closest friends, Steve Lieder, she said. Lieder and two friends were chatting near the lake when Lieder looked down and saw the bottle. He broke it open and found the note inside.

“My name is Joshua Baker. I am 10. If you find this, put it on the news. The date is 4/16/98.” They immediately took it to Holbrook, who said she is now having the note preserved and will display it in her home.

She can remember when her son wrote the message for the school project. She said she always wondered why he didn’t put it in the nearby Wolf River, which has a much stronger current.

“I still remember

Years after throwing a bottle-up note into
the day he wrote it, ” Holbrook said. “I couldn’t understand why he threw I in the lake. No one would never see it again. Now I know.”

小题1:What was Joshua Baker when he died in motor vehicle accident in California?

A.An official

B.A soldier

C.A worker

D.A teacher小题2: Which of the following statements is correct according to the passage?

A.The man threw the bottle into the lake without any purpose.

B.The man didn’t put the bottle into the nearby river because it had a strong current.

C.Not until recently did his mother understand why he put the bottle into the lake.

D.The man made the bottle-up note so as to let his parents know he was OK.小题3:The best title for this passage would be___.

A.A man’s Bottle Message Found After His Death

B.A Ridiculous and Unbelievable Bottle Message

C.A Strange Bottle-up Note Appearing In a Lake

D.An important Childhood Message 11 Years After His Death

最佳答案:

小题1:B

小题1:C

小题1:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。