> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

A traveler was staying in an Egyptian vill

时间:2024-04-18 17:46:52 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「A traveler was staying in an Egyptian vill」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/468176.html
题目内容:

A traveler was staying in an Egyptian village. One day, she held up her camera to take pictures of the children. Suddenly the young ones began to shout at her. The traveler’s face turned red and she apologized to the head for what she was doing, and told him she had forgotten that people in some places believed a person would lose his soul(灵魂) if his picture was taken. She explained to him the operation of a camera for a long time. Several times the head tried to say something, but he couldn’t. When she believed that the head didn’t fear any longer, the traveler then let him speak. With a smile, he said, "The children were trying to tell you that you forgot to take off the lens(镜头) cap!"

小题1:The children shouted when the traveler was taking pictures of them because _______.

A.they didn’t want to stop playing

B.the traveler forgot to take off the cap on her head

C.they didn’t want to have their pictures taken

D.the traveler was not doing well with her camera小题2: The traveler explained how to use a camera to the head because _______.

A.the head was very interested in her camera

B.the head wanted to learn to take pictures

C.she was afraid of the head

D.she wanted the head not to worry about what she was doing小题3:Which of the following is NOT right?

A.The traveler knew something about people in some countries.

B.The children wouldn’t mind if the traveler took pictures of them.

C.The head was afraid that the traveler’s camera would hurt the children.

D.The traveler didn’t understand why the children shouted.

最佳答案:

小题1:D

小题1:D

小题1:C

答案解析:

小题1:根据With a smile, he said, "The children were trying to tell you that you forgot to take off the lens(镜头) cap!" 描述,可知选D.

小题1:根据The traveler’s face turned red and she apologized to the head for what she was doing, 描述,可知选D.

小题1:根据he said, "The children were trying to tell you that you forgot to take off the lens(镜头) cap!"描述,可知这个人并不是担心这个人的相机会伤害孩子们.故选C.

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。