> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

D Mike Ingrarn had been a guard the Ohio S

时间:2024-04-18 11:32:58 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「D Mike Ingrarn had been a guard the Ohio S」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/463551.html
题目内容:

D

Mike Ingrarn had been a guard the Ohio State football team in the late 1950s.I believe he may have been captain in his senior year.He is a tough - looking guy,a hero in Columbus,a brave fighter in a red—and—gray uniform.

One holiday season Jack and I had been at the F&R Lazarus department store downtown, and we saw,carrying a tall pile of boxes,someone who clearly was working in the Lazarus stockroom(仓库).It was, Mike Ingram,post—Ohio state football player.

We stared—how could we help it? And Mike Ingram stopped in his track,looked right back at us,and said,with bite in his tone:“Yeah,it's me.”Meaning:Go ahead and stare if you must.

Couldn’t really blame him.There was nothing wrong with what he was doing——be was earning some money in the stockroom.But he was out in the world now, he wasn't where he had been when everything was bathed in sunlight;he was in Ohio Stadium,hearing the supporting shouts from 78,000 people who loved him and his teammates.He had moved past that trust of life’s roles,as everyone does.It was his misfortune to have,been famous very early;there must have been dozens and dozens of men in their twenties working in the Lazarus stockroom that holiday season,but Mike Ingram was the one sure to attract cnrious passers,because he was no longer who he was supposed to be.

68.When the writer met him in Lazarus,Mike was a.

A.salesman

B.manager

C.1aborer

D.customer

69.By saying“how could we help it?”the writer means that.

A.he and his friend just can’t force themselves not to look at Mike

B.he wonders whether he and his friend can help Mike

C.he and his friend can’t stop looking at each other

D.he and his friend can do nothing to stop Mike carrying the boxes

70.Which of the following is NOT true according to the passage?

A.Mike used to be very popular when he played in the Ohio State football team.

B.Many other people would stare at Mike like the writer when they run into him.

C.Working as an ordinary worker,according to the writer,is Mike’s misfortune.

D.Some people accept what life gives them.

71.We can infer from the passage that when Mike was stared at,he looked .

A.nice

B.worried

C.shy

D.unhappy

最佳答案:

小题1:C

小题2:A

小题3:C

小题4:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。