> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

It was a beautiful Sunday morning,and Magg

时间:2024-04-18 09:38:03 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「It was a beautiful Sunday morning,and Magg」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/462265.html
题目内容:

It was a beautiful Sunday morning,and Maggie and I were returning from our walk through the woods. We were only a couple of blocks away from home when I suddenly saw a cellphone and a credit card sitting on the road. We took them home. We always find amazing things on the street and she looks upon them as a movable feast—a chicken wing here or a bone there.

I found another cellphone a few years back,too,and called a number in its phone book. I explained the situation to the guy who answered. He said it was his sister’s and that he’d come to pick it up,which he did.

And that was that. No verbal thank-you,no written thank-you,and no “here’s a box of chocolates” thank-you.

I didn't have time to call anyone on my latest found cellphone. I was pouring myself coffee when it started to vibrate(振动)and dance across the kitchen counter.

“Who’s this?”someone asked when I picked up.

“Who's this?" I asked. "Sarah?"

She was surprised at my knowing her name until she realized her name was on the credit card. “Could you send them to me?” she asked. She lives in Arlington,which is 2 miles away from my house.

“Hmm,no. ” I replied,adding that I thought she could come to get them,and that if I wasn’t at home,they would be in my mailbox.

A day later,when I was out for a run,someone came and took them away. There wasn't even a piece of paper put in the mailbox with "Thanks" on it. In their age of e-mail and cellphone there's really no excuse. Years ago,I found something more precious than a $100 bill on the street—a driver's license. I saw that its owner lived a couple of blocks from me so I called him up. He asked whether I could slip the license through his front door.

“I guess I could,”I replied.

And that was that.

60. What is the relationship between Maggie and the writer?

A. Wife and husband. B. Daughter and father.

C. Teacher and student.D. Master and pet dog.

6 1. How did the writer know Sarah's telephone number?

A. From her telephone’s phone book.B. From her credit card.

C. From her e-mail. D. From her driving license.

62. The writer wants to tell usthrough the unusual stories.

A. we should return the things we picked to the losers

B. we should learn to appreciate others because of the use of e-mail and cellphone

C. people would learn to appreciate persons who provide help)

D. the advance of society makes people lose some virtues(美德)

最佳答案:

小题1:D

小题2:B

小题3:C

答案解析:
考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。