> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

第三部分:阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)Most children,

时间:2024-04-18 08:45:56 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「第三部分:阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)Most children,」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/461574.html
题目内容:

第三部分:阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)

Most children, even the youngest of children, are delighted to be around cats and dogs. But these pets carry plenty of germs and allergens(过敏原), prompting researchers to ask: Are cats and dogs really safe for children?

A study finds that, contrary to many parents’ fears, owning cats or dogs does not increase a child’s risk of developing allergies, and in fact, may actually protect them. The study’s lead author, Dr. Dennis Ownby of the Medical College of Georgia, said that even he was “very surprised” by the results. Ownby and colleagues followed more than 470 children from birth to age 6 or 7, comparing those exposed to cats and dogs during their first years of life to those who were not.

By using skin-prick tests for detecting common allergies, the researchers found that, contrary to what many doctors had been taught for years, children who had lived with a pet were not at greater risk.

Even more remarkable, children who had two or more dogs or cats had an even greater reduction, up to 77 percent, in risk of allergies. Researchers suggest this protective effect may be the result of early exposure to lots of bacteria that are carried by dogs and cats. Exposing young children to these bacteria helps “exercise” their immune(免疫的) systems early in life so that they’re better able to resist allergic diseases later.

“There’s something very important in the first years of life when the immune system is developing that we can retrain it away from an allergic response,” said Dr. William Davis.

And while researchers are not encouraging parents to buy dogs or cats just to reduce a child’s allergy risk, they say if a family already has one or more animals, there’s no need to get rid of them.

56.Why do the researchers feel “very surprised” by the results of the study?

A. Because the results are contrary to what they have expected.

B. Because so many families are going to get rid of their cats and dogs.

C. Because parents are so much worried about their children.

D. Because children with animals may develop allergies easily.

57.Compared with children who have pets, those who haven’t ________.

A. will lose the chance to develop immune system

B. may suffer allergic diseases more often

C. will reduce the harm from bacteria

D. are more likely to resist allergic diseases

58..It can be inferred from the passage that ________.

A. pets are ill-treated by their owners

B. fewer families would like to own cats and dogs

C. keeping pets is a good way to keep children healthy

D. the results of the study can make families with pets feel at ease

59.The underlined word “it” in the fifth paragraph refers to ________.

A. the early life B. an allergic disease

C. immune system D. something important

60.What may be the best title of the passage?

A. How to protect your kids from allergies. B. Your pets may be helping your kids.

C. Bacteria do good to your kids. D. Advantages of owning pets.

最佳答案:

小题1:A

小题2:B

小题3:D

小题4:C

小题5:B

答案解析:
考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。