Everyone would like to be a millionaire ,
时间:2024-04-17 21:19:50 栏目:学习方法
题目内容:
Everyone would like to be a millionaire , a person with a lot of money, but can you imagine having over $30 million and only being 20 years old? Britney Spears from Kentwood, a small town in Louisiana, is only 20 years old. She is a world famous film star with not only $30 million but also a $2 million house in LA. At her young age, she can look after her family financially (经济上) all her life. This year is a big year for Britney. She is now on a 31-day tour of the US and every concert is a sell-out. That means she plays in front of a crowd of around 18,000 people every time. It’s a tiring schedule but brings her a lot. When touring, she goes to bed around 1 a.m. and then has a lie-in until 1 p.m. the next day. Her philosophy (人生观) is to take care of the body and relax but always make sure you work hard and have fun.
Spears is not pleased with only touring and selling nearly 40 million records so she decided to step into the movie business and try a bit of acting. She made an appearance in “Austin Power 3” this year and she is filming a teenage light play that will come out in March 2003. In this movie, she has a starring role.
For Britney, acting is another way to express herself and she is enthusiastic (热心的) about it all. If her movies are successful, her money in the bank is sure to grow by another few million dollars but she does it for the love, not the money, as she herself tells the reporters .
小题1: We can infer (推断) from the text that most millionaires are __________.
A.older than 20
B.around 20
C.in their 30s
D.in their 40s小题2: The underlined word “you” in the first paragraph refers to __________.
A.a person in general
B.a special person
C.Britney Spears
D.a person interested in money小题3: Which of the following is not true according to the text?
A.Though young, Britney can support her family now.
B.While touring, Britney sleeps about 12 hours a day.
C.The teenage comedy movie was based on Britney’s own story.
D.Britney will be even richer with her movies successful.小题4:According to Britney Spears, she works __________.
A.to be a great actress
B.for the enjoyment
C.for money
D.to be more famous
最佳答案:
小题1:A
小题2:A
小题3:C
小题4:B
答案解析:
略
考点核心:
人物传记类文章的文体特征:
人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。
版权声明:
1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。
2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。
3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。
4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

订阅