> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

(B)Mr. and Mrs. Smith always spent their s

时间:2024-04-25 02:07:56 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「(B)Mr. and Mrs. Smith always spent their s」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/494285.html
题目内容:

(B)

Mr. and Mrs. Smith always spent their summer holidays in New Jersey in the past , staying in a small inn at the foot of a hill . One year , however Mr. Smith made a lot of money in his business , so they decided to go to London and stay at a really good hotel while they went touring around the famous city .

They flew to London and arrived at their hotel late one evening . They expected that they would have to go to bed hungry , because in that small inn in New Jersey , no meals were served after seven . They were therefore surprised when the man who received them in the hall asked whether they would take dinner there that night .

“ Are you still serving dinner ? ” asked Mr. Smith .“ Yes , certainly , sir , ” answered the man . “ We serve it until half past nine . ”“ What are the times of meals then ? ” asked Mr. Smith .“ Well , sir ” answered the man , “ we serve breakfast from seven to half past eleven in the morning , lunch from twelve to three in the afternoon , tea from four to five , and dinner from six to half past nine . ”“ But that hardly leaves any time for us to see the sights of London , ” said Mrs. Smith .

26. Mr. and Mrs. Smith in the past______________ .

A. has often stayed in a big hotel in New Jersey

B. had travelled to many places

C. often stayed in a small inn

D. had made a lot of money

27. They decided to go to a really good hotel because____________ .

A. it was famous

B. it was difficult to find a cheap hotel

C. it was near many interesting places

D. they now had enough money

28. When they arrived at the hotel , they found___________ .

A. no meals were served after seven

B. dinner was still being served

C. their plane had arrived too late

D. they had to go to bed hungry

29. When the man told them the times of meals at the hotel , Mrs. Smith felt_______ .

A. disappointed B. excited C. delighted D. satisfied

30. Mrs. Smith_____________ .

A. thought she would have plenty of time to see the sights

B. was afraid they would have no time to tour around London

C. thought the hotel was not as good as the small inn

D. thought the hotel was much better than the small inn for its good meals

最佳答案:

小题1:C

小题2:D

小题3:B

小题4:A

小题5:B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。