> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

When I first got an email account ten year

时间:2024-04-24 19:42:24 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「When I first got an email account ten year」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/489806.html
题目内容:

When I first got an email account ten years ago, I received communications only from family,friends,and colleagues.Now it seems that every time I check my e-mail ,I have an endless seriers of advertisement and otner correspondence that do not interest the at all.If we want e-mail to continue to be useful,we need special laws that make spamming(发送垃圾邮件) a crime.

If lawmakers do not do something soon to prohibit spam,the problem will certainly get much worse。Computer programs allow spammers to send hundreds of millions of e-mails almost instantly 。as more and more advertisers turn to spam to sell their products ,individual(个人的)e-mail boxes are often flooded with spam e-mails。Would people continue to use e-mail if they ahd to deal with an annoying amount of spam each time

This problem is troubling for inviduals and companies as well. Many spam emails contain computer viruses that can shut down the entire network of a company.Companies rely on e-mail on on e-mail for their Comployees to communicate with each other. Spam frequently causes failures in their local commnications networks, and their employees are thus unable to communicate effectively.such a situationg results in a loss of productivity and requires companies to repeatedly repair their networks.These computer problems raise productton costs of companies ,which are,in the end,passed on to the consumer.

For these reasons,I believe that lawmakers need to legislate (立法) against spam.Spammers should be fined,and perhaps sent to prison if they continue to disturb people.E-mail is a tool which helps people all over the world to communicate conveniently,but spam is destroying this conwenience.

1.What does the underlined word “correspondence” in the Paragraph 1 probably mean?

A.messages B.ideas C.connections D.programs

2.According to the text, what is the major cause of the flooding spam?

A.Companies rely on e-mail for communications.

B.More people in the world communicate by e-mail.

C.Many computer viruses contain spam e-mail.

D.More advertisers begin to promote sales through spam.

3.According to Paragraph 3,who is the final victim of spam?

A. The businessB. The advertiser

C.The employeeD.The consumer

4.What is the purpose of the text?

A.To inform B.To educate C.To persuade D.To instruet

最佳答案:

小题1:A

小题2:D

小题3:D

小题4:C

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。