> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Most Americans believe that someone isn’t

时间:2024-04-24 18:51:41 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Most Americans believe that someone isn’t」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/489206.html
题目内容:

Most Americans believe that someone isn’t grown-up until the age of 26 and they should complete their education, have a full-time job, have a family to support and be financially independent. They also believe that becoming a real grown-u

Most Americans believe that someone isn’t
p is a process which begins at a bout the age of 20 and takes a bout five years, according to the report from the University of Chicago’s Natio nal Opinion Research Center.

The findings are based on a representative sample of 1,398 people over the age of 18 who were surveyed in person. The survey found that people expect the transitions (过度,转变)to grown-up status to be completed at the following ages: age 20.9 self-supporting; age 21.1 no longer living with parents; age 21.2 having a full-time job; age 22.3 education completed; age 24.5 being able to support a family financially; age 25.7 getting married; and age 26.2 having a child.

“There is a l

Most Americans believe that someone isn’t
arge degree of agreement across social groups on the relative im portance of the seven transitions,” said Tom Smith, director of the survey. The o nly obvious pattern of differences is on views a bout supporting a family, havin g children and getting married. Older adults co nsider these more im portant than younger adults do. This probably shows in large part a change in values across generations away from traditio nal family values. The most valued step toward reaching adulthood, the survey found, is completing education, followed by full-time employment, supporting a family, financial independence, living independently, and marriage.

1 . According to the first paragraph, someone is a grown-up when he _______.

A. has found a full-time job

B. has finished his study in university

C. can make money and support himself after completing his education

D. can support a family and be financially independent after graduation

2 . A young man of 24 may be busy ________.

A. finding a job B. finding a girl friend

C. making money D. preparing for his wedding

3. From the passage, we learn that _________.

A. being grown-up is just a matter of age

B. being grown-up is a process which takes some time

C. all people think completing education means being grown-up

D. the survey found everyone had a different view about being grown-up

4. The best title for the passage should be “________”

A. It takes a long time to grown up.

B. Are we grown-up yet?

C. Getting married means being grown-up.

D. Completing education means being grown-up.

最佳答案:

小题1:D

小题2:C

小题3:B

小题4:B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。