> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

.Books, software, and videos, no matter wh

时间:2024-04-24 14:27:34 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「.Books, software, and videos, no matter wh」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/486085.html
题目内容:

.

Books, software, and videos, no matter what you are looking for, if you turn on a computer and log (登录) on the Internet, you are sure to find something.

E-books are all over the Internet; some are free, and some are not. E-books are basically electronic books you can read without having to carry heavy books and look through all the pages. Now authors not only sell regular books in bookstores but also sell e-books on the Internet. Some e-books are sold on CDs, too.

You can get all types of software right from the Internet. After you download it, you have it. It is so convenient that you can get it even without leaving the house. These are the advantages we have in today’s high-tech world.

We can find videos of different people. There are so many websites with videos that it would take you some time to actually go through them all. The cool thing about videos is that some people have their own websites or their own spaces where they can upload videos of their families or of different events and allow other people to view them. It is amazing.

The Internet is an exciting place and it plays a big part in our lives today. You can even pay your bills on the Internet if that’s what you want to do. The marketing industry is also doing a lot better because of the Internet. Companies can communicate very quickly with each other over the Internet.

60. What can we know about the videos online according to the passage?

A. They are making human rights harder to protect.

B. They can include a lot of personal information.

C. They allow viewers to get to know each other more easily.

D. It’s a waste of time to watch videos online.

61. It can be inferred from the passage that _______.

A. people have to pay to download software

B. people usually pay their bills on the Internet these days

C. the Internet allows people to communicate more quickly

D. a lot of people still like paper books

62. The purpose of the passage is to______.

A. suggest that people start reading e-books on the Internet

B. advise people to form good computer habits

C. introduce many uses of the Internet

D. discuss problems people have online

最佳答案:

60 – 62 BCC

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。