> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

When we do not understand each other’s lan

时间:2024-04-24 11:11:15 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「When we do not understand each other’s lan」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/483785.html
题目内容:

When we do not understand each other’s language, we can talk with the help of signs.

A Frenchman was once traveling in England. He could not speak English at all. One day, he went into a restaurant and sat down at a table. When the waiter came, he opened his mouth, put his fingers in it and take them out again. He wanted to say, “Bring me something to eat.”

The waiter soon brought him a cup of tea. The man moved his head from side to side. The waiter understood him and took the tea away. In a moment he came with a cup of coffee and put it on the table. The man again refused his offer. He shook his head whenever the waiter brought him something to drink, for drinks are not food.

When the man was going away, another man came in. This man saw the waiter, and he put his hands on his stomach. This was enough. In a few minutes there was a large plate of meat and vegetables on the table in front of him.

So you see, we can understand the language of signs as well as we can understand the language of words.

68. A Frenchman

When we do not understand each other’s lan
signed to the waiter ______.

A. to translate B. to tell him what he said

C. to bring him a cup of tea D. to ask him for food

69. The waiter brought the Frenchman ______.

A. different kinds of drinks B. a large plate of meat and vegetables

C. another man to help him D. a piece of paper to write something on

70. By putting his hands on his stomach, the second man meant ______.

A. he was hungry B. he had had enough

C. he was very thirsty D. he had a stomachache

71. From the story, we learn that ______.

A. people can only understand the language of words

B. proper body language can help people to understand each other

C. waiters should understand body language

D. it is important to learn a foreign language

最佳答案:

68-71 DAAB

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。