> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

The reading skills of young male students

时间:2024-04-24 10:12:45 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「The reading skills of young male students」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/483084.html
题目内容:

The reading skills of young male students may improve more when huts are tutored (辅导) by women, a Canadian study shows, contradicting some school policies to hire male teachers to improve boys' literacy.

Herb Katz, an education professor at the University of Alberta, took 175 boys in the third and fourth grades, identified as struggling readers, and paired them with a research assistant who worked on their reading skills for 30 minutes a week over 10 weeks.

On average, the boys paired with female tutors felt better about their reading skills after the 10 weeks than those who were guided by a male research assistant, the study found.

Katz said the study, published in the US journal Sex Roles, may cause educational policy - makers in countries such as Australia and Britain to rethink policies that call for more male teachers to be hired to provide role models for boys whose reading skills fall behind their peers (同龄人). "It tells us that the way governments respond with policy is perhaps a little too quick and a little too simple," Katz said." Boys and girls enter kindergarten with similar reading skills, Katz said, but by the end of the third grade, boys have lower reading scores than girls. The reasons behind that difference are not entirely clear. "I don't know that reading skills fade so much as teachers may not recognize what boys are doing," he said. "We don't really know a lot about boys, even in those early years."

The boys involved in the study attended 12 schools in the City of Winnipeg, Manitoba. Most were from downtown neighborhoods. about a third were native Canadians and 55 percent came from ethnic minority groups.

60. What's the purpose of this passage?

A. To encourage boys to do more reading. B. To persuade schools to hire female teachers.

C. To advise good ways for reading skills. D. To provide some information about a study.

61. The underlined word "contradicting" in the first paragraph probably means"_________".

A. finding out B. going against C. standing by D. bringing about

62. Which of the following is TRUE about the boys taking part in the study?

A. They have difficulty in reading. B. They take no interest in reading.

C. They come from different Canadian cities. D. They have no female teachers at school.

63. It can be known from the passage that _________.

A. women must be better al teaching than men

B. girls do more reading than boys

C. male teachers are preferred to help reading- troubled boys in Australia

D. governments will change their policy on hiring teachers

最佳答案:

60---63 DBAC

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。