第二节摘录信息 (共5小题;每小题1分,满分5分) {007}阅读短文,根据所读内容
时间:2024-04-24 08:15:46 栏目:学习方法
题目内容:
第二节摘录信息 (共5小题;每小题1分,满分5分) {007}
阅读短文,根据所读内容在文后53--57的空格里填上适当的单词或短语,并将答案转写到答题
卡上。注意:每空不超过3个单词。
Advertisements can be placed nearly everywhere to catch our attention, they have even become popular on the Internet. That means that customers can see them at any time and from any place. In cities, you can see them on the sides of buses, taxis and trains. There are advertisements high up on the sides of buildings. The names of famous brands, like Nike, Pepsi, Guess and Apple, appear on shoes, clothing and bags. So when people use these branded products in their daily life, they are helping the products to sell more of them.
Every company gets you to recognize its name. The company name is always printed in the same way, using the same letters and the same colors. So, when customers see the same “look” of the company name day-in and day-out, they begin to recognize it without having to read it.
We cannot predict the future of advertising, but one thing is certain- advertisements are here to stay and will always change the way of our life.
Title:53________
Aim
To 54.________
55.______
56.________
On the sides of buses, taxis and trains
On the sides of buildings
On shoes, clothing and bags
Effect
Changing our 57.________
最佳答案:
53.Advertisements
54. catch/draw/attract our attention
55.Places
56.on the internet
57. life/way of life/life styles
答案解析:
略
考点核心:
人物传记类文章的文体特征:
人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。
版权声明:
1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。
2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。
3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。
4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

订阅