> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Jack Benny was one of the most famous name

时间:2024-04-24 05:31:48 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Jack Benny was one of the most famous name」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/479688.html
题目内容:

Jack Benny was one of the most famous names in show business. As a child, Benny learned to play the violin. After finishing his school, he joined the Navy. He continued using his violin to perform for sailors. In one show he was chosen more for his funny jokes than for his skill with the violin. That experience made him believe that his future job was a comedian.

Benny developed a show personality that had all the qualities people dislike. He was known for being so stingy-he refused to spend any money unless forced to do so. On his shows Benny often spoke of his appearance, especially his baby blue eyes. As he grew older, he always claimed to be 39 years old. Benny rarely make jokes that hurt other people. Instead, he would let the other actors on the show tell jokes about him.

In real life, he was very giving and he was a person people liked having as their employer. Benny entered the new media of television

Jack Benny was one of the most famous name
in 1950. Five years later, he dro pped his radio program to spend more time developing his television show. At first his appearances on television were rare. By 1960 the Benny Show was a weekly television program. It co ntinued until 1965. Benny appeared in a bout twenty films during his life. a few became popular. But most were not. In 1963 Benny returned to Broadway for the first time since 1931.

Benny received many awards during his lifetime. Perhaps the one honor that pleased him most was that his hometown of Waukeegan named a school for him. This was a special honor for a man who had never finished high school.

Benny continued to perform. He died of cancer in 1974. At his funeral his friend Bob Hope said, “ Jack Benny was stingy to the end. He gave us only eighty years.”

60. Benny was determined to be a comedian______________.

A. after he played the violin for the sailors

B. after he left he Navy for Broadway

C. after he performed in a show for the sailors

D after he joined the Navy with his violin

61. The underlined word “stingy” can be replaced by “______________”

A. clever B. mean C. out-going D hard-working

62. Which of the following statements is TRUE about Benny?

A. His first appearance on TV was very successful

B. Most of his films became well-known to Americans

C. Benny treated all his awards as nothing

D His greatest achievement was developing show business

63. We can learn from Bob Hope’s words that______________

A. he felt very sad about Benny’s death

B. Benny devoted himself to developing TV business

C. eighty

Jack Benny was one of the most famous name
years was enough for common people, but not for Benny

D Benny performed only eighty years.

最佳答案:

60---63 CBDA

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。