> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Do your kids like plastic toys? Well, I gu

时间:2024-04-24 03:29:49 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Do your kids like plastic toys? Well, I gu」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/478199.html
题目内容:

Do your kids like plastic toys? Well, I guess it’s time for them to play with wooden toys.

I have always liked kids’ wooden toys since I was five. I always ran along on the back of a hobby horse pretending to be a cowboy from the West when I was a little boy. Now I’m a dad and I still like buying these timeless natural wooden toys. They will never be out of style. My daughter has a child’s rocking horse, and my two sons hav

Do your kids like plastic toys? Well, I gu
e wooden trains and cars. The great thing a bout this type of toys is that they will last generations if they are treated kindly. Even if they break, most of the time they can be repaired using spare parts bought from wooden-toy makers, and if the part is not too complicated(复杂的), you yourself can make the part from a piece of wood.

What if they do break and can’t be repaired? Well, at least they can be d

Do your kids like plastic toys? Well, I gu
ealt with without havin g any bad effects on the environment. They can be turned into wood chippings and used for pathways in the country or play areas for kids. Even if the wooden toy is buried as rubbish, which is very rare these days, it will not harm the soil or the environment.

I like all types of wooden toys. There is such a wide variety of wooden toys today and the choice is getting bigger day by day. As an alternative(替代品) to plastic toys, wooden toys can’t be beaten. I’m sure in the near future wood will no doubt become the number one material for making toys, as plastic becomes more and more expensive because of rising oil prices and the environmental issues concerning plastic. Plastic toys might harm kids’ health, too.

67. According to the author, wooden toys which can’t be repaired will _______.

A. be taken back by the makers B. need a lot of money to deal with

C. not harm the environment D. be collected by collectors

68. From the last paragraph, we can learn that _______.

A. plastic will be used up sooner o

Do your kids like plastic toys? Well, I gu
r later

B. plastic toys will not be allowed to be sold very soon

C. wooden toys will become more popular in the future

D. wooden toys will become more and more expensive

69. Which of the following is NOT the reason why plastic toys will be less popular in the future?

A. That plastic has bad effects on the environment.

B. That plastic toys might harm the health of children.

C. That plastic toys offer children few choices.

D. That oil prices are getting higher than before.

70. We can infer that this passage is written to _______.

A. tell us the disadvantages of plastic toys

B. advise parents to buy wooden toys instead of plastic ones

C. tell us how much the author and his children like wooden toys

D. advise toy makers to make wooden toys rather than plastic ones

最佳答案:

67---70 CCCB

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。