> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Michael Jackson, the American pop legend,

时间:2024-04-24 02:42:25 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Michael Jackson, the American pop legend,」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/477635.html
题目内容:

Michael Jackson, the American pop legend, died of a cardiac arrest(心脏骤停) in a Los Angeles hospital last night, just weeks before he hoped to resurrect(复活) his four-decade long career with a series of sold-out shows in London. The pop superstar was taken to the University of California at Los Angeles medical centre last night, and doctors tried resuscitation(使苏醒,使复活) in the ambulance. He did not regain consciousness and was reported dead about three hours later.

"My brother, the legendary King of Pop, passed away on Thursday 25 June at 2.26pm," his brother Jermaine said, "We believe he suffered a cardiac arrest at his home, however the cause of his death is unknown until the results of the autopsy(验尸) are known. The personal physician who was with him at the time attempted to resuscitated him."

A spokesman for the UCLA medical centre said, "When he arrived at hospital at approximately 1.14pm, a team of doctors attempted to resuscitate him for a period of more than one hour, they were unsuccessful." Police said they were investigating, which is standard procedure in such cases.

Jackson's death brought a tragic end to a long decline from his peak in the 1980s when he was music's greatest all-around performer, a uniter of black and white music who shattered the race barrier on MTV. His 1982 album Thriller, which included the blockbuster hits Beat It, Billie Jean and Thriller is still the best-selling album of all time, with an estimated 50m copies sold worldwide.

The world famous entertainer had planned a series of 50 concerts in London from 12 July. Although in the last two decades his reputation was destroyed by charges of child molestation(骚扰) and his fantastic public behavior, all tickets were sold within hours, proving the King of Pop had enduring appeal.

49. Where did Michael Jackson die?

A. At home in Los Angeles. B. In a Los Angeles hospital.

C. On the stage in London. D. In an ambulance to hospital.

50. What caused Michael Jackson to die according to Jermaine?

A. Heart disease. B. It’s unknown before the results of the autopsy.

C. Working too hard. D. His personal physician’s improper treatment.

51. Why were the police involved in investigating the death of Michael Jackson?

A. Because they believed he was murdered.

B. Because it was standard procedure in such cases.

C. Because Michael Jackson died suddenly.

D. Because his brother was suspicious of the truth of his death.

52. It can be inferred that Michael Jackson was ___________.

A. a King of Pop with good reputation.

B. a King of Pop still playing on the stage before death.

C. indeed a bad man with fantastic public behavior.

D. a popular King of Pop in spite of ill fame.

最佳答案:

49-52 BBBD

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。