> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Everyone would like to be a millionaire bu

时间:2024-04-24 01:05:35 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Everyone would like to be a millionaire bu」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/476457.html
题目内容:

Everyone would like to be a millionaire but can you imagine having over S 30 million and only being 20 years old? Britney Spears from Kentwood,a small town in Louisiana,is an international pop superstar with not only S 30 million but also a S 2 million house in L

A.At her young age,she can look after her family financially all her life.

This year is a big year for Britney,she is currently on a 31 date tour of the US and every concert is a sell out.That means she plays in front of a crowd of around 18,000 every time.It’s a tiring schedule but brings great rewards.When touring,she goes to bed at around 1 a.m.and then has a lie-in until 1 p.m.or 2 p.m.the next day.Her philosophy (人生哲学) is to take care of the body and be relaxed but always make sure you work hard and have fun.

Spears is not satisfied with only touring and selling nearly 40 million records,so she decided to branch out into the movie business and try a bit of acting.She made an appearance in “Austin Powers 3” in 2002 and she filmed a teenage comedy that was released in 2003.In this movie,she had a starring role.The movie was her own concept and she picked the writer.

In spite of the fact that she has not enjoyed the same popularity as a pop singer so far,she insists on trying more roles.For Britney,acting is another way to express herself and she is enthusiastic about it all.If her movies are successful,her bank account is sure to grow by another few million dollars but she has been quoted as saying she does it for the love,not for money.

64.Tickets for Britney’s concert are ________.

A.booked in groups

B.too expensive

C.not available

D.all sold

65.The underlined word “you” in the second paragraph refers to _______.

A.a person in general

B.a particular person

C.Britney herself only

D.the reader

66.Which of the following is NOT true according to the passage?

A.Though young,Britney is a superstar both on the stage and screen

B.While touring,Britney is so tired that she has to sleep more than usual.

C.The teenage comedy was based on Britney’s own ideas.

D.Britney will be even more wealthy with her movies successful.

67.According to Britney Spears,she works _______.

A.to be a great actress

B.for the enjoyment

C.to be more famous

D.for the love of singing

最佳答案:

64.D 65.A 66.A 67.B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。