> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Where have all the boys gone? You may be a

时间:2024-04-23 23:36:20 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Where have all the boys gone? You may be a」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/475420.html
题目内容:

Where have all the boys gone? You may be able to find them in the gym, at work or hanging out, but there is one important place where boys are under-represented, and the problem seems to be getting worse. These days, at high school graduation ceremonies, there are a lot more girls than boys.

In fact, every year, 10 percent more girls graduate from high school than boys. “I think that there’s a tendency to focus on boys as problems at this point, rather than recognizing that boys have problems,” says Joanne Max, PhD. Experts say the problems start in grade school, where there’s often an emphasis on sports instead of reading, for example. “I think that with boys there’s some idea that it’s not masculine(男子汉的)to read,” says Rob Jenkins, an English professor.

There’s also a shortage of male teachers as role models. “I think boys need role models, so if you’re a boy and you don’t have a dad in your home and then you have one male teacher and he’s your athletic coach, then I don’t think you have a message that education is very important,” says Carol Carter, another expert. In addition, classrooms often have too little activity and too much passive listening, which is not conducive (有益的) to boys’ learning.

Experts say parents can fight back in many ways. Read to your sons early and often; show by your action that you value their education. Ask them about their schoolwork, offer help, drop by their classroom and, finally, appeal to their competitive spirit, challenge them to do better and help them understand that their future depends on it.

60. According to the passage, boys have the problem that they think _____________.

A. reading is more important than sports B. it is shameful for boys to read

C. boys should not work as a teacher D. boys lack the gift for reading

61. Carol Carter’s words in the third paragraph implies that ______________.

A. parents play an important role in education

B. athletic coaches contribute a lot to education

C. lack of role model affects boys’ attitudes to school work

D. classrooms lack enough activities that are suitable for boys

62. The passage is written mainly for _____________.

A. parents B. boys C. teachers D. experts

最佳答案:

60—62 BCA

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。