> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Le Trung, 33,has spent £14,000 creating Ai

时间:2024-04-18 23:58:35 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Le Trung, 33,has spent £14,000 creating Ai」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/472810.html
题目内容:

Le Trung, 33,has spent £14,000 creating Aiko,who he describes as“in her 20s”with a 32,23,33 figure,shiny hair and delicate features.

She can speak English and Japanese and is so good at mathematics that she can do Mr.Trung's accounts.

Mr.Trung,from Brampton in Ontario,Canada,said he has never had time to find a real partner,so he designed and created his ideal woman using the latest technology.

The former software programmer has taken out credit cards and loans,sold his car and spent his life savings on perfecting his“fem­bot”.

Now he is desperate to find a corporate sponsor(资助者)to help him complete and perfect Aiko.

He said,“Aiko is what happens when science meets beauty.”

"I want to make her look,feel and act as human as possible so she can be the perfect companion."

"I talk to her a lot,and hope to improve her knowledge."

"So far she can understand and speak 13,000 different sentences in English and Japanese,so she's already fairly intelligent."

"Aiko recognize faces and says hello when any of my family come around to visit. She helps me pick what to have for dinner and knows what drinks I like."

"She even helps me with directions when we're going somewhere."

"When I need to do my accounts,Aiko does all the maths. She is very patient and never complains."

"She doesn't need holidays,food or rest and she will work almost 24­hours a day. She is the perfect woman."

Mr.Trung has designed Aiko with a touch­sensitive face and body so she reacts in a natural way if she is shown affection or hurt.

He said,"She has all senses except for smell."

小题1:Why did Le Trung spend much money creating Aiko?

A.Because he prefers Aiko to a real person.

B.Because he is too busy to find a partner.

C.Because he thinks Aiko is very beautiful.

D.Because he thinks Aiko is worth much money.小题2: According to the passage,what is Aiko?

A.Aiko is a female person.

B.Aiko is Mr.Trung's girl friend.

C.Aiko is a robot that looks like a beautiful woman.

D.Aiko is a perfect woman.小题3: Aiko can do the following things EXCEPT ________.

A.that she can understand and speak English and Japanese

B.that she can do maths questions very well

C.that she can smell the strange smell

D.that she can help to receive some familiar guests小题4:What is the main idea of the passage?

A.The reason for Le Trung creating Aiko.

B.The introduction to a new scientific product-Aiko.

C.Aiko's ability or functions.

D.The process of making Aiko.

最佳答案:

BCCB

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。