> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Jack lay, quiet and unmoving, for thirty m

时间:2024-04-18 19:12:17 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Jack lay, quiet and unmoving, for thirty m」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/469256.html
题目内容:

Jack lay, quiet and unmoving, for thirty minutes while a stranger repeatedly stabbed(刺) him with sharp needles, causing blood to pour steadily out of his leg. Jack was getting a tattoo. His friend Tony had recently gotten a tattoo, and Jack was so impressed by it that he decided to get one too. Peer pressure, media influence, and personal expression are some of the common reasons for wearing tattoos today.

The desire to be accepted by one’s friends or peers can have a great influence on what a person does. Sometimes, wearing a tattoo can be a sign that you belong to a certain group. Gangs often use special clothes and tattoos to identify their particular group. Some of these groups wear only brand-name clothes. Others wear tattoos. When a person’s friends are all doing something, that person is more likely to do the same thing.

The media is another big influence behind the popularity of tattoos in North America. A wide variety of media images show tattoos—people appearing in commercials selling expensive cars, famous sports heroes with tattoos in magazines, fashion models wearing designer clothes that show their bodies tattooed with detailed and colorful patterns. These media images link tattoos to ideas of wealth, success, and status. As a result, many people decide to get a tattoo for its fashion and status value.

Many people decide to wear tattoos in order to express their artistic nature, their beliefs, or their feelings-in other words, to show their individuality(个性). A musician in a rock band may get a tattoo of a guitar on the arm. Some environmentalists may tattoo pictures of endangered animals on their shoulders. A tattoo can be a public sign to show what is important in a person’s life.

As you can see, there are many reasons why young North Americans get tattoos. A tattoo can be part of a group’s uniform, a sign of fashion, or an expression of individuality. The decision to get a tattoo is most often a result of the influence of friends or media or the desire to express oneself. For Jack, it was a mixture of all three.

小题1:Jack has got tattoos in order to ________.

A.show his great bravery

B.gain a special experience

C.make himself more healthy

D.be different from others小题2:According to the passage, media images are linked to ________.

A.traditional lifestyle

B.social position

C.cultural background

D.public interest小题3:We can infer from the passage that ________.

A.some people get tattoos out of pressure

B.tattoo is related to religious belief

C.getting tattoos costs a lot of money

D.most people with tattoos are artists

最佳答案:

小题1:D

小题2:B

小题3:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。