> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

The painter Georgia O’keeffe was born in W

时间:2024-04-18 17:15:50 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「The painter Georgia O’keeffe was born in W」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/467767.html
题目内容:

The painter Georgia O’keeffe was born in Wisconsin in 1887 and grew up on her family’s farm. At seventeen she decided she wanted to be an artist and left the farm for schools in Chicago and New York, but she never lost her bond with the land. Like most painters, O’Keeffe painted the things that were most important to her, and nearly all her works are simplified portrayals of nature.

O’Keeffe became famous when her paintings were discovered and exhibited in New York by the photographer Levered Stieglitz, whom she married in 1924. During a visit to New York in 1929, O’Keeffe was so moved by the bleak(荒凉的) landscape and broad skies of the Western desert that she began to paint its images. Cows’ skulls and other bleached(变白的) bones found in the desert figured prominently(突出的) in her paintings. When her husband died in 1946, she moved to New Mexico permanently and used the horizon lines of the desert, colorful flowers, rocks, barren(贫瘠的) hills, and the sky as subjects for her paintings. Although O’Keeffe painted her best known works in the 1920’s, 1930’s and 1940’s, she continued to produce tributes(贡品、颂词) to the Western desert until her death in 1986.

O’Keeffe is widely considered to have been a pioneering American modernist painter. While most early modern American artists were strongly influenced by European art, O’Keeffe’s position was more independent. She established her own vision and preferred to view her painting as a private endeavor. Almost from the beginning, her work was more indentifiably American than that of her contemporaries in its simplified and idealized treatment of color, light, space, and natural forms.

小题1: Which of the following best tells what this passage is about ?

A.O’Keeffe was a distinctive modern American painter.

B.O’Keeffe was the best painter of her generation.

C.O’Keeffe liked to paint only what was familiar to her.

D.O’Keeffe used colors and shapes that are too reduced and simple.小题2:Which of the following is NOT mentioned as an influence on O’Keeffe’s paintings ?

A.Her rural upbringing

B.Her life in the West

C.The works of European artists

D.The appearance of the natural landscape小题3:Which of the following is most similar to O’Keeffe’s relationship with nature?

A.A photoghrapher’s relationship with a model.

B.A writer’s relationship with a publisher.

C.A student’s relationship with a teacher

D.A carpenter’s relationship with a hammer.小题4:Why is O’Keeffe considered an artistic pioneer ?

A.Her work became influential in Europe.

B.She painted the American Southwest.

C.Her paintings had a definite American style.

D.She painted things that were familiar to her.

最佳答案:

小题1:A

小题1:C

小题1:A

小题1:C

答案解析:

小题1:根据and nearly all her works are simplified portrayals of nature.她的作品都是简单的描写大自然的,故选A。

小题1:While most early modern American artists were strongly influenced by European art, O’Keeffe’s position was more independent.及上文描述可知她没有受到欧洲艺术的影响,故选C。

小题1:根据used the horizon lines of the desert, colorful flowers, rocks, barren(贫瘠的) hills, and the sky as subjects for her paintings. 描述 她主要是以自然景观作为绘画对象,这和摄影师有相似之处,故选A。

小题1:根据American modernist painter. While most early modern American artists were strongly influenced by European art, O’Keeffe’s position was more independent. She established her own vision可知他的作品有自己的风格,故选C。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。