> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

I found a website that has changed my life

时间:2024-04-18 12:33:41 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「I found a website that has changed my life」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/464203.html
题目内容:

I found a website that has changed my life. The website is wishuponahero.com and it is all about people helping others, not expecting anything in return.

I am a single mom with a son. My son’s 12th birthday was on October 29th, 2007. Knowing that I didn’t have money to buy him a birthday gift had broken my heart. So, I decided to post a wish on wishuponahero.com for people to send my son birthday cards.

Many cards just started coming in and my little son was very excited and this went on for about three weeks. The smile on his face and the sparkle (闪光) in his eyes brought me to tears.

Then, at the end of November, he started thinking about Christmas and he already knew that there would not be a tree for him because we didn’t have enough money. However it didn’t matter to him. All he talked about was how much he wanted to make other children smile. So he decided to earn money to buy Christmas cards and send them to other children from poor families. My son went out daily and raked leaves and walked some dogs to make money. Not only did he buy cards, but he also made enough money to buy all the stamps and lollipops to send with the cards. He sent out about 100 cards. Doing this brought him the same smile and sparkle in his eyes as the birthday cards that he received did.

60. The single mother posted a wish on wishuponahero.com because ______.

A. she wanted to send her son a card on the website

B. she liked the website very much

C. she was too poor to buy her son a birthday present

D. she thought her son would like the website very much

61. What did the son do for other poor children on Christmas?

A. He sent them his own Christmas tree.

B. He earned money to send them cards with candy.

C. He raked leaves and walked dogs for them.

D. He made some lollipops to make them smile.

62. Why was there sparkle in the son’s eyes at the end of the story?

A. He thought of his birthday cards and other good people.

B. He earned a lot of money by himself.

C. He thought of what his mother had done for him.

D. He was glad and excited to help other poor children.

63. What can we conclude from the story?

A. Surfing the Internet is of great use.

B. One should take care of his or her children.

C. People can ask for help from wishuponahero.com.

D. Learning to give makes one’s life more meaningful.

最佳答案:

小题1:C

小题2:B

小题3:D

小题4:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。