> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Marilyn Monroe was certainly one of the mo

时间:2024-04-18 07:34:24 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Marilyn Monroe was certainly one of the mo」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/460618.html
题目内容:

Marilyn Monroe was certainly one of the most famous actresses of the twentieth century.She was known as the “Blonde Bombshell” and the “Sex Goddess of the Silver Screen”.However,surprisingly,this famous actress never won any major acting awards throughout her 15year career in the movies.Critics(评论家) may not have thought highly of her acting ability,but the huge number of her fans flocking to see her movies propelled(推进) her to fame and fortune.

Being a teenager,she found a job in a parachute packing factory during World War Ⅱ.A picture of young Ms Mortenson in a magazine led her into modelling.Hoping to move from modelling into acting,the young woman began trying out for acting jobs with several movie studios in Hollywood.She finally got a oneyear contract(合同)with Twentieth Century-Fox.However,Ms Monroe’s career as an actress did not start well.She was given small parts in several films which did n

Marilyn Monroe was certainly one of the mo
ot do very well at the box office,and the studio decided to dro p her contract.With no mo ney and no work,the actress agreed to let a photographer take pictures without any clothes on for a calendar,for which she was paid $50.

In 1951,with the help of a friend,Ms Monroe got a sevenyear contract with the same studio again.The studio began putting the actress in movies playing a “dumb blonde”and Ms Monroe became a hit.After playing “dumb blonde” in six more movies,she got her first lead role in the movie Niagara in 1953,which did well in box office.She proved that she could sing and dance in her own sexy way in movies like Gentlemen Prefer Blondes and How to Marry a Millionaire.She also showed that she could perform as a comic actress.

While her movie career went on well,her private life was not quite a successful.She had got married for three times,but all her marriage didn’t last long.Probably due to her addiction to alcohol and sleeping pills,she was difficult to work with and was fired.Two months later,she was found dead from an overdose.

63.How long did she stay in the field of the movie?

A.5 years. B.15 years. C.10 years D.20 years.

64.What did Ms Monroe do before she became an actress?

A.She made a calendar. B.She worked in a factory.

C.She designed clothes. D.All of the above.

65..In which movie did Ms Monroe have her first staring role?

A.Niagara. B.How to Marry a Millionaire.

C.Gentlemen Prefer Blondes. D.Some Like It Hot.

66.We can infer from the passage that .

A.what she was after were fame and fortune

B.what she liked most were alcohol and sleeping pills

C.she couldn’t get on well with

Marilyn Monroe was certainly one of the mo
others

D.she didn’t feel happy in spite of her fame and fortune

最佳答案:

小题1:B

小题2:B

小题3:A

小题4:D

答案解析:
考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。