> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答

时间:2024-04-17 23:44:22 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/454247.html
题目内容:

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

An angle came into the world and she wanted to bring 31 to this world. She walked and walked and saw a boy 32 beside the road.“What's wrong?”The angle asked .“I have my money stolen.”The boy said,“I can't go back home ,and I'll 33 spring festival alone. ”“Don't worry”,the angle said, and waved her hands. There 34some money. She gave the money to the boy and the boy came into 35 . The angle

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答
felt 36 .She went on going, and saw a handsome young man standing in front of a house. No matter how others amused him, he did not 37 at all and the angle asked him ,“What's the matter with you? ”The young man said ,“You see , I 38 a big house 39 a large garden, a beautiful wife and a lovely daughter, but I am not happy at all. ”

The angle said“I can make you happy”and then she 40 her hand and the man lost all the things 41 he had: his big house was 42 in a fire ,his wife died, his lovely daughter was lost and the angle left immediately.

Two weeks later, the young man was 43 food in a dustbin, sad. The angle came back again. Seeing her, the young man got 44 angry that he wanted to beat the angel. The angle said ,“Be

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答
45 and wait.”She waved her hand and the things the young man lost suddenly came back. The young man found 46 in a large house rather than near the 47 , his wife was cooking in the kitchen and his girl was playing in the garden. He became very happy and suddenly 48 that he had every happiness.

Now you can see happiness

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答
is a kind of feeling in our heart. Happiness is not gained from the outsid
阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答
e objects but from your 49 . And the things in your hands now are the most valuable things to gain co ntinuous happiness; just smile every day and you’ll find happiness 50 everywher e.

小题1:

A.laughter

B.coldness

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答

C.happiness

D.warmness小题2:

A.crying

B.to cry

C.cried

D.cry小题3:

A.waste

B.cost

C.pay

D.spend小题4:

A.seemed

B.left

C.appeared

D.cost小题5:

A.excitement

B.sadness

C.laughter

D.patience小题6:

A.terrible

B.crazy

C.happy

D.cold小题7:

A.listen

阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答

B.call

C.cry

D.laugh小题8:

A.buy

B.own

C.sell

D.donate小题9:

A.in

B.with

C.on

D.of小题10:

A.waved

B.raised

C.lowered

D.lifted小题11:

A.when

B.where

C.what

D.that小题12:

A.stolen

B.disappeared

C.burnt

D.sent小题13:

A.finding

B.searching for

C.watching

D.waiting for小题14:

A.such

B.so

C.very

D.quite小题15:

A.calm

B.angry

C.quiet

D.silent小题16:

A.him

B.himself

C.herself

D.her小题17:

A.house

B.dustbin

C.street

D.hall小题18:

A.got

B.recognized

C.realized

D.said小题19:

A.head

B.mind

C.appearance

D.wealth小题20:

A.comes

B.goes

C.turns

D.lies

最佳答案:

小题1:C

小题2:A

小题3:D

小题4:C

小题5:C

小题6:C

小题7:D

小题8:B

小题9:B

小题10:A

小题11:D

小题12:C

小题13:B

小题14:B

小题15:A

小题16:B

小题17:B

小题18:C

小题19:B

小题20:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。