> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

It’s not entirely true that kids learn a s

时间:2024-04-17 21:09:49 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「It’s not entirely true that kids learn a s」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/452177.html
题目内容:

It’s not entirely true that kids learn a second language easily, but it’s still the best time to learn. Babies are basically equipped to hear and distinguish every possible language and dialect, but once they reach 6 months old, they begin to focus on the particular sounds that exist in the l

It’s not entirely true that kids learn a s
anguages that they’re exposed to. In this way, kids will naturally and automatically be bilingual(双语的) if they hear multiple languages on a daily basis when they are still babies..

One lady told me of her son who grew up in a very multi-cultural community working at a resort. He would naturally and easily switch from Dutch, to French, to Italian, German and English depending on who he was talking to. Of course that’s an extreme case, but it’s completely possible and easy.

It’ s not true that they will get mixed up by learning multiple languages. They may mix them up purposely simply because certain words or expressions are easier, but they won’t develop any permanent language disabilities. Quite the contrary, bilingual children have been shown to be as much as a year more advanced in learning ability development for 2 and 3 years olds.

Some kids who simply aren’t gifted at learning languages, just as some aren’t gifted at sports or music, will find it difficult to continue schooling in a foreign language. In that case, it may be better not to continue with the foreign language school. Still, it will have been an excellent opportunity for Grade One. Perhaps for Grade Two you could try a bilingual school.

In any case, learning even a small amount of a foreign language, maintaining the ability to hear and pronounce it by listening to music and movies will keep a foundation for later learning. Knowing a second language can be a great benefit for gaining employment.

小题1:What’s the main idea of the first paragraph?

A.It’s difficult for kids to learn a second language.

B.Kids are able to learn multiple languages.

C.Kids should be exposed to the native language.

D.Kids enjoy all kinds of different dialects.小题2:What did the lady tell us about her son?

A.He could speak five kinds of languages.

B.He was learning some different languages.

C.He could talk with many people at the same time.

D.He was working in a multi-community.小题3:In which way can learning multiple languages benefit kids according to the text?

A.Mixing up different languages.

B.Distinguish different dialects.

C.Developing learning ability.

D.Developing language disabilities.小题4:What should you do if your kids are not good at learning language?

A.Ask them to turn to sports or music.

B.Encourage them to remain in Grade One.

C.Let them remain in the foreign language school.

D.Send them to a bilingual school later.

最佳答案:

小题1:B

小题2:A

小题3:C

小题4:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。