> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Jody was ten years old when he decided he

时间:2024-04-17 20:30:32 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Jody was ten years old when he decided he」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/451654.html
题目内容:

Jody was ten years old when he decided he needed a job. He thought it might be 36to raise worms. He could sell them to farmers and people who fished. So in 37, he bought many worms. But that winter the cold weather killed all the worms because he had not 38them in a warm place.

The next spring Jody 39again. He bought more worms, which he took good care of. When winter came, he took them inside 40they would stay warm. Many people bought his worms.

One day when Jody was twelve, he got a letter. It was from state of New York. The letter said, “Everyone who 41things has to pay taxes!” Jody made only one dollar selling worms. But he still 42to pay part of that money to the state. He told many people in his town what had ___43. Soon some people from a television station 44with Jody. Many people saw it and they began to write letters to the state. The letters now said that the law was 45. Finally the law was changed. Children like Jody can now sell things without paying money to the state.

小题1:

A.boring

B.lucky

C.fun

D.impossible小题2:

A.autumn

B.spring

C.winter

D.summer小题3:

A.caught

B.found

C.hidden

D.put小题4:

A.tried

B.waited

C.failed

D.practised小题5:

A.before

B.until

C.though

D.so小题6:

A.buys

B.sells

C.keeps

D.presents小题7:

A.hoped

B.wanted

C.had

D.remembered小题8:

A.followed

B.appeared

C.happened

D.continued小题9:

A.talked

B.visited

C.quarreled

D.worked小题10:

A.common

B.unfair

C.different

D.useless

最佳答案:

小题36:C

小题37:B

小题38:D

小题39:A

小题40:D

小题41:B

小题42:C

小题43:C

小题44:A

小题45:B

答案解析:

小题36:C“他认为养蚯蚓也许有意思” boring 厌烦的 lucky 幸运的 fun 高兴的事 impossible 不可能的

小题37:B 从he next spring Jody 39again 可看出是spring

小题38:D“因为他没有把蚯蚓放到温暖的地方。”put sth in a place "把放到地方"

小题39:A“下一年春天, 他再次尝试”try 尝试

小题40:D “当冬天来临时,他把他们带进里面。 这样他们就能保持温暖”因果关系, 所以 用so

小题41:B “卖东西的人都应该交税”sell 卖

小题42:C“但是他仍想把他的部分钱交给国家”want to do sth 想做某事

小题43:C what had happened “告诉别人他发生了什么”

小题44:A “很快,来自一家电视台的人和他交谈(这件事)”talk with sb 和某人聊天/交谈

小题45:B “信上说, 法律是不公平的” unfair 不公平

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。