> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

My husband is a born shopper(天生的购物者). He l

时间:2024-04-17 20:29:24 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「My husband is a born shopper(天生的购物者). He l」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/451638.html
题目内容:

My husband is a born shopper(天生的购物者). He loves to look at things and to touch them. He likes to compare prices between the same items(产品) in different shops. He would never think of buying anything without looking around in several different shops. On the other hand, I’m not a shopper. I think shopping is boring and unpleasant. If I like something and I have enough money to take it, I buy it at once. I never look around for a good price or a better deal. Of course my husband and I never go shopping together. Doing shopping together would be too painful for both of us. When it comes to shopping, we go our different ways.

Sometimes I ask my son Jimmy to buy some food in the shop not far from our home. But he is always absent-minded. This was his story.

One day I said to him, “I hope you won’t forget what I have told you to buy.” “No,” said Jimmy, “I won’t forget. You want three oranges, six eggs and a pound of meat.”

He went running down the street to the shop. As he ran, he said to himself over and over again. “ Three oranges, six eggs and a pound of meat.”

In the beginning he remembered everything but he stopped several times. once he saw two men fighting outside a clothes shop until a policeman stopped them. One of them was badly hurt. Then he stopped to give ten cents to a beggar. Then he met some of his friends and he played with them for a while. When he reached the shop, he had forgotten everything except six eggs.

As he walked home, his face became sadder and sadder. When he saw me he said, “ I’ m sorry, mum. I have forgotten to buy oranges and the meat, I only remembered to buy six eggs, but I’ve dropped three of them.”

小题1: The husband loves shopping because _______

A.he has much money

B.he likes the shops

C.he likes to compare the prices between the same items

D.he has nothing to do but shopping小题2:The wife doesn’t like shopping because ______

A.she has no money

B.she has no time

C.she doesn’t love her husband

D.she feels it boring to go shopping小题3:They never go shopping together because _______

A.their ways of shopping are quite different

B.they hate each other

C.they needn’t buy anything for the family

D.they don’t have time for it小题4:Jimmy cannot do the shopping well because ______

A.he is young

B.he is absent-minded

C.he often loses his money

D.he doesn’t like shopping

最佳答案:

小题1:C

小题2:D

小题3:A

小题4:B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。