> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

When I woke next morning, I was dying of 3

时间:2024-03-13 18:40:22 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「When I woke next morning, I was dying of 3」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/443593.html
题目内容:

When I woke next morning, I was dying of 36 .I seemed to have a hole instead of a 37 I dressed quickly and hurried down to the dinning-room. It was a big room with six tall windows and the ugliest wallpaper(背景墙) I had ever seen ! 38 , I had been told the hotel was not beautiful but that you were better 39 there than in any other hotel; and that was 40 I wanted just then.

The waiter came hurrying up. Before I came downstairs I had prepared 41 carefully for what I must 42. I had looked three times in my dictionary to make sure 43 “breakfast” really meant “breakfast”. I had tried to get the right 44 and I had stood in the front of a mirror and twisted my mouth until it ached.

The waiter asked me 45 I could not understand, but I spoke only my one prepared word “breakfast”. He looked at me in a46 way, so I repeated it, still he did not understand. It was 47 that English people didn’t understand their language. The waiter 48 his head and went away, but he came back in a minute and brought a tray with tea, bread and butter--- enough to feed a small army--- and went away. But I was hungry, and I left 49. When the waiter came back I thought his face showed a little 50, but you can never 51 what a waiter’s face really shows. In another minute he brought 52 tray with some bacon(熏肉) and some eggs. He 53 have misunderstood me , but I thought it was no use explaining to people who don’t understand their own language , so I just set to work on the bacon and eggs, wondering whether I could possibly clear that plate.

Well, I finished the bacon and eggs. I got up and made my way slowly to my room-----at least five pound 54 . I never believed until then that any meal could55 me, but on that day I met my Waterloo(滑铁卢).

小题1:

A.hunger

B.cold

C.anger

D.illness小题2:

A.stone

B.head

C.breast

D.stomach小题3:

A.Therefore

B.Otherwise

C.So

D.However小题4:

A.received

B.fed

C.cared

D.eating小题5:

A.just

B.what

C.that

D.why小题6:

A.English

B.meal

C.questions

D.myself小题7:

A.speak

B.answer

C.say

D.explain小题8:

A.that

B.about

C.of

D.to小题9:

A.pronunciation

B.meaning

C.form

D.spelling小题10:

A.whether

B.something

C.when

D.what小题11:

A.surprised

B.friendly

C.puzzled

D.touched小题12:

A.unbelievable

B.true

C.thought

D.a pity小题13:A waved B. shook C. bowed D. patted

小题14:

A.much

B.a little

C.nothing

D.empty小题15:

A.pleasure

B.surprise

C.pride

D.satisfaction小题16:

A.tell

B.guess

C.design

D.express小题17:

A.other

B.another

C.more

D.me小题18:

A.should

B.might

C.would

D.must小题19:

A.lighter

B.heavier

C.weightier

D.more小题20:

A.hurt

B.fat

C.defeat

D.please

最佳答案:

小题1:A

小题2:D

小题3:D

小题4:B

小题5:A

小题6:D

小题7:A

小题8:C

小题9:A

小题10:A

小题11:C

小题12:A

小题13:B

小题14:C

小题15:B

小题16:A

小题17:B

小题18:D

小题19:B

小题20:C

答案解析:

作者记录了一件自己在国外的小事情。

小题1:名词辨析。A饥饿;B寒冷;C愤怒;D疾病;根据句意可知我饿了,要吃东西了。

小题2:上下文串联,上文可知我饿了,这里是形容我特别的饿。感觉只有一个洞而不是胃。

小题3:上下文串联。上文说这个宾馆很差,下面说这家宾馆的食物特别好,故存在转折关系。

小题4:动词辨析。A接受;B喂;C关心;D吃;根据本句的结构可知是宾馆给我们提高食物。

小题5:副词辨析。这里是指食物正是我现在想要的东西。

小题6:词义辨析。根据上下文可知是让我自己做好准备说的内容。

小题7:动词辨析。这里是指说的语言,应该使用speak.

小题8:固定词组。Make sure of确定…

小题9:上下文串联。根据下文站在镜子前练习可知我是在练正确的发音。

小题10:词义辨析。根据句意可知服务员问我是否能够理解。

小题11:形容词辨析。根据上下文可知服务员很困惑,不理解我的话。故C正确。

小题12:形容词辨析。根据下文的英国人不懂英语,说明我难以置信。

小题13:动词辨析。A摆动;B摇动;C鞠躬;D拍;根据句意可知服务员摇头走开。

小题14:上下文串联。根据上文可知我很饿,那么我应该把食物都吃完了,什么都没有留下。

小题15:名词辨析。服务员看到我都吃完了,感觉有点奇怪。

小题16:动词辨析。A辨别;理解B猜想;C设计;D表达;我们很难辨别服务员的表情的。

小题17:上下文串联。我吃完了一盘,那么服务员又拿了另外一盘。

小题18:情态动词辨析。根据上下文我认为服务员一定是误会我了。

小题19:上下文串联。我早饭吃了很多,那么应该比平时重了很多。

小题20:动词辨析。这里是指被击败,吃的太多了。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。