> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Most people trade money for entertainment.

时间:2024-03-13 16:57:46 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Most people trade money for entertainment.」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/442178.html
题目内容:

Most people trade money for entertainment. Movies, concerts, and shows are enjoyable but expensive. If you think that you can’t have a good time without spending a lot of money, read on. A little resourcefulness and a few minutes of newspaper-scanning(浏览) should give you some pleasant surprises.

People may be the most interesting show in a large city. Walk through busy streets and see what everybody else is doing. You will probably see people from all over the world. you will certainly see people of every age, size and shape, and you will get a free fashion show, too. window-shopping is also a safe sport—if the stores are closed.

Check the listing in your neighborhood paper. Local colleges or schools often welcome the public to hear an interesting speaker or a good debate. The film or concert series at the local public library probably won’t cost you a penny. Be sure to check commercial(商业的) advertisements, too. A flea(跳蚤) market can provide hours of pleasant browsing. Perhaps you can find a free cooking crafts demonstration in a department store.

Plan ahead for some activities. It is always more pleasant not to have people in front of you in a museum or at a zoo. You may save some money, too, since these places often set aside one or two free admission days at slow times during the week. Pretend that you are a tourist from time to time, and get to know our city all over again including the indispensable sights that people travel miles to see. If you feel like taking an interesting walk, find a free walking tour, or plan one yourself. You will see your city in a new perspective once you know more about its history or its architectural(建筑的) treasures. With imagination and spirit of adventure you can quite easily find good entertainment at no cost at all.

小题1: Which of the following statements is NOT true according to the passage?

A.There are many kinds of amusements you can enjoy without spending much money.

B.You should be a tourist if you want to know more about the city you live in.

C.The film shown at the local public library is often free of charge.

D.Local colleges often hold meetings to debate the issues people are interested in.小题2:“You will certainly see people of every age, size and shape.” “Shape” here refers to people

being ____.

A.old and young

B.beautiful and ugly

C.tall and short

D.fat or thin小题3:If you are wandering through the busy street, which attract you most?

A.Various buildings.

B.Car driving.

C.Free walking.

D.Window-shopping.小题4: The best title for the passage is ____.

A.Amusement at No Cost

B.Movies, Concerts and Shows

C.The Cheapest Window-shopping

D.The Most Enjoyable Street Musicians

最佳答案:

BDDA

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。