> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Goldie’s SecretShe turned up at the doorst

时间:2024-03-13 16:25:28 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Goldie’s SecretShe turned up at the doorst」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/441723.html
题目内容:

Goldie’s Secret

She turned up at the doorstep of my house in Co

Goldie’s SecretShe turned up at the doorst
rnwall. No way could I have sent her away. No way, not me anyway. Maybe someone had kicked her out of their car the night before. “We’re moving house.” “No space for her any more with the baby coming.” “We never really wanted her, but what could we have done? She was a present.” People find all sorts of excuses for abando ning an animal. And she was one of the most beautiful dogs I had ever seen.

I called her Goldie. If I had known what was going to happen I would have given her a mo

Goldie’s SecretShe turned up at the doorst
re creative name. She was so unsettled during those first few days. She hardly ate anything and had such an air of sadness a bout her. There was nothing I could do to make her happy, it seemed. Heaven knows what had happened to her at her previous owner’s. But eventually at the end of the first week she calmed down. Always by my side, whether we were out on one of our long walks or sitting by the fire.

That’s why it was such a shock when she pulled away from me one day when we were out for a walk. We were a long way from home, when she started barking and getting very restless. Eventually I couldn’t hold her any longer and she raced off down the road towards a farmhouse in the distance as fast as she could.

By the time I reached the farm I was very tired and upset with Goldie. But when I saw her licking (舔) the four puppies (幼犬) I started to feel sympathy towards them. “We didn’t know what had happened to her,” said the woman at the door. “I took her for a walk one day, soon after the puppies were born, and she just disappeared.” “She must have tried to come back to them and got lost,” added a boy from behind her.

I must admit I do miss Goldie, but I’ve got Nugget now, and she looks just like her mother. And I’ve learnt a good lesson: not to judge people.

小题1:.

How did the author feel about Goldie when Goldie came to the house?

A.Shocked.

B.Annoyed.

C.Sympathetic.

D.Upset.小题2:.

. In her first few days at the author’s house, Goldie .

A.sat by the fire

B.was angry

C.ate a little

D.felt worried小题3:.

Goldie rushed off to a farmhouse one day because she ­.

A.found her way to her old home

B.heard familiar barkings

C.wanted to leave the author

D.saw her puppies小题4:.

The passage is organized in order of ­.

A.effectiveness

B.time

C.importance

D.complexity

最佳答案:

小题1:.C

小题1:.D

小题1:.A

小题1:.B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。