> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

With their weakening bodies, advanced age

时间:2024-03-13 16:20:36 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「With their weakening bodies, advanced age」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/441654.html
题目内容:

With their weakening bodies, advanced age or increasing pressure of work or study, people have been advised and usually persuaded to have health care products. Do you remember your first time to take a nutritional supplement(营养补充品)? What was your first impression?

Posted by Amy, Dec. 23, 2010 8:05 PM

Madeline on Dec. 24, 2010 7:25 PM

Years ago, as a young mom with two small children, I struggled to keep up with the demands of a busy life. One day, I woke up feeling so tired that I knew something had to change!

A friend gave me some Royal Jelly—an amazing substance(物质)from the beehive(蜂房). I was doubtful, but desperate…so I tried it! In time, I began to experience renewed energy and vitality(活力)like never before! Now, over two decades later, I travel all round the country, sharing my life-changing experience. I’m grateful for the energy to keep up and love to share this wonderful discovery with others.

Blanca on Dec. 25, 2010 7:02 PM

Ten years ago, when I was 73, my mind wanted to be busy and useful, but my body didn’t. I became tired and lethargic(无精打采的). That’s when my daughter Madeline tried to persuade me to try her special Royal Jelly. It made such a dramatic(巨大的)difference in her life, so she was sure it could help me too! Hesitating for 2 days, I gave in. She was right! I no longer felt worn out. I had a new, youthful zest(热情)for life and I’ve been OK — thanks to Royal Jelly!

Lori on Dec. 25, 2010 10:27 PM

When my mom Madeline was introduced to Royal Jelly, it affected my life, too! Mom gave me some o

With their weakening bodies, advanced age
f her fantastic Royal Jelly. Boy, things did turn around! I had more energy and stamina(耐力)and was finally able to keep up with high school and, eventually, college activities. Today, I’m a busy mom in my mid-thirties with two active boys and a new business! I have enough energy to do it all! I’m glad I took my Mom’s advice.

小题1:.

.From the text, we learn that ________________. .

A.Madeline became more than willing to take Royal Jelly at the very beginning

B.Lori was grateful partly because Royal Jelly helped him to improve his studies

C.Royal Jelly is a product that can help renew a person’s energy and vitality

D.Amy has benefited from Royal Jelly so she posted a topic about the product小题2:.

Which of the following is true of Blanca?

A.She replied to the topic on Christmas Eve.

B.She tried Royal Jelly without hesitation.

C.She is now supposed to be in her seventies.

D.She was the second one to reply to the topic.小题3:.

. What’s the relationship between the Royal Jelly takers?

A.Lori and Blanca are Madeline’s grandchildren.

B.Madeline is Blanca’s daughter and Lori’s mother.

C.Blanca is Lori and Madeline’s great grandmother.

D.They have no blood relationship but friendship.小题4:.

Where can we most probably read this text?

A.In a sports club.

B.On an Internet page.

C.In a fiction.

D.In a travel magazine.

最佳答案:

小题1:.C细节理解题。第一个帖子第2段第3句。

小题1:.D细节理解题。通过对三个发帖子时间的比较可知。

小题1:.B细节理解题。从第二个帖子第3句和第三个帖子第1句可知。

小题1:..B推理判断题。从文章的结构“发帖、跟帖”可推理出。

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。