> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

I live in a rural area but sometimes we go

时间:2024-03-13 15:49:20 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「I live in a rural area but sometimes we go」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/441219.html
题目内容:

I live in a rural area but sometimes we go to the city to go shopping. One day, my daughter and I 21we needed a day of it. We 22made the most of it. Like anyone that likes going shopping, we of course had a 23day.

After we bought all that we needed, it was time to go. On the way to the exit doors, there was a lady 24the pay phone who wasn’t able to speak English very well. She25getting help from people but kept getting 26all the time. Seeing the 27in her face, I stopped to see if I could help her. I didn’t really 28much of what she was saying but I finally got the idea 29she wanted a 30. She gave me the coins and I called one of the taxi companies. I 31that the lady didn’t talk much English but 32 a taxi. They replied they would 33one out right now. I tried my best to tell that to the lady. Soon she 34happily. Obviously, she was very 35to me.

When my kids were 36, I would do an act of kindness and after we were away from the 37, I would explain what I did and38. I wasn’t trying to39but just trying to teach them about acts of 40. They learned that it was OK to help others and have gone on to do the same.

小题1:

A.meant

B.argued

C.accepted

D.decided小题2:

A.surely

B.willingly

C.legally

D.sadly小题3:

A.hopeful

B.pleasant

C.lucky

D.equal小题4:

A.by

B.on

C.with

D.from小题5:.

A.considered

B.managed

C.begged

D.tried小题6:

A.turned to

B.turned up

C.turned down

D.turned off小题7:.

A.calmness

B.sadness

C.courage

D.anger小题8:

A.think

B.seize

C.hear

D.understand小题9:

A.that

B.which

C.what

D.where小题10:.

A.company

B.taxi

C.telephone

D.lift小题11:.

A.apologized

B.explained

C.repeated

D.sentenced小题12:.

A.escaped

B.voted

C.needed

D.rewarded小题13:.

A.send

B.lend

C.give

D.leave小题14:. A. listened B. smiled C

I live in a rural area but sometimes we go
. moved D. agreed

小题15:

A.helpful

B.satisfied

C.thankful

D.loyal小题16:

A.generous

B.young

C.unhappy

D.unfair小题17:

A.exhibition

B.position

C.situation

D.acceptance小题18:

A.where

B.when

C.how

D.why小题19:.

A.show off

B.show around

C.blow up

D.give up小题20:

A.guidance

B.kindness

C.principle

D.willingness

最佳答案:

小题1:. D

小题1:.A

小题1:.B

小题1:.A

小题1:.D

小题1:.C

小题1:.B

小题1:.D

小题1:.A

小题1:.B

小题1:.B

小题1:.C

小题1:.A

小题1:.B

小题1:.C

小题1:.B

小题1:.C

小题1:.D

小题1:.A

小题1:.B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。