> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

A young man who lived in London was in lov

时间:2024-03-13 13:32:01 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「A young man who lived in London was in lov」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/439323.html
题目内容:
A young man who lived in London was in lov
A young man who lived in Lo ndon was in love with a beautiful girl. Soon she became his fiancée(未婚妻).The man was very poor 26 the girl was rich. The young man wanted to give her a 27 on her birthday. He wanted to buy something 28 for her, but he had no 29how to do it, as he had very little 30 .
A young man who lived in London was in lov
The next morning he went to a shop. There were many fine things there; rings, gold watches, diamo nds but all these things were 31 .There was one thing he could not take his eyes 32. 33was a beautiful vase. That would be a wo nderful present for 34. He had been looking at the vase for half an hour 35 the manager asked what had happened to him. The young man told him everything. The manager felt 36for him and decided to help him. A brilliant idea 37 him. The manager pointed to the corner of the shop. To his great38 , the young man saw a vase 39 into many pieces. The manager said, “I can help you. I shall order my servant to 40it and take it to your fiancée. When he enters the room, he will 41 it.”
A young man who lived in London was in lov
On the birthday of his fiancée the young man was very 42. Everything happened as he had 43 .The servant brought in the vase, and as he entered the room, he dropped it. There was 44on everybody's face. When the vase was unwrapped, the guests saw that 45was packed separately.
A young man who lived in London was in lov
小题1:.

A.when

B.while

C.a

A young man who lived in London was in lov
s

D.because

A young man who lived in London was in lov
小题2:

A.vase

B.coat

C.ring

D.present

A young man who lived in London was in lov
小题3:.

A.important

B.necessary

C.separate

D.beautiful

A young man who lived in London was in lov
小题4:

A.way

B.plan

C.idea

D.path

A young man who lived in London was in lov
小题5:

A.time

B.thought

C.money

D.change

A young man who lived in London was in lov
小题6:

A.too expensive

B.so cheap

C.too big

D.very beautiful

A young man who lived in London was in lov
小题7:

A.on

B.out

C.off

D.over

A young man who lived in London was in lov
小题8:

A.It

B.Which

C.This

D.one

A young man who lived in London was in lov
小题9:

A.a man

B.him

C.a girl

D.his fiancée

A young man who lived in London was in lov
小题10:

A.when

B.while

C.since

D.after

A young man who lived in London was in lov
小题11:

A.sorry

B.sorrowful

C.worried

D.uneasy

A young man who lived in London was in lov
小题12:

A.stuck

B.came

C.helped

D.struck

A young man who lived in London was in lov
小题13:

A.surprise

B.excitement

C.joy

D.horror

A young man who lived in London was in lov
小题14:

A.burst

B.broken

C.got

D.turned

A young man who lived in London was in lov
A young man who lived in London was in lov
小题15:

A.wrap (包起来)

B.send

C.buy

D.pick

A young man who lived in London was in lov
小题16:

A.watch

B.fall

C.drop

D.unwrap

A young man who lived in London was in lov
小题17:

A.exited

B.surprised

C.calm

D.busy

A young man who lived in London was in lov
小题18:

A.planned

B.told

C.realized

D.expected

A young man who lived in London was in lov
小题19:

A.expression

B.anger

C.horror

D.fun

A young man who lived in London was in lov
小题20:

A.the vase

B.the present

C.all that

D.each piece

最佳答案:

小题1:B

小题1:D

小题1:D

小题1:C

小题1:C

小题1:A

小题1:C

小题1:A

小题1:D

小题1:A

小题1:A

小题1:D

小题1:A

小题1:B

小题1:A

小题1:C

小题1:A

小题1:D

小题1:B

小题1:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。