> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Two traveling angles stopped to spend the

时间:2024-03-13 12:50:44 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Two traveling angles stopped to spend the」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/438771.html
题目内容:

Two traveling angles stopped to spend the night in the home of a wealthy family. The family was rude and refused to let the angles stay in the mansion’s guestroom. Instead the angles were given a small space in the cold basement. As they made their bed in the hard floor, the older angel saw a hole in the wall and repaired it. When the younger angle asked why, the older angle replied, “Things aren’t always what they seem.”

The next night the pair came to rest at the house of a very poor, but very hospitable farmer and his wife. After sharing the little food they had the couple let the angles sleep in their bed where they could have a good

Two traveling angles stopped to spend the
night’s rest. When the sun came up the next morning the angles found the farmer and his wife in tears. Their o nly cow, whose milk had been their sole income, lay dead in the field. The younger angle was infuriated and asked the older angle how he could have let this happen. “The first man had everything, yet you helped him,” he accused. “The second family had little but was willing to share everything, and you let the cow die”.

“Things aren’t always what they seem,” the older angle

Two traveling angles stopped to spend the
replied. “when we stayed in the ba sement of the mansion, I noticed there was gold stored in that hole in the wall. Since the owner was so obsessed with greed and unwilling to share his good fortune, I sealed the wall so he wouldn’t find it.”

“Then last night as we slept in the farmer’s bed, the angle of death came for his wife. I gave him the cow instead. Things aren’t always what they seem.”

小题1:What's the best title of the passage?

A.Two Angles Spread Love

B.Things Aren’t Always What They Seem

C.The Rich And The Poor

D.Tales of Angles小题2:In paragraph 2, the underlined word “infuriated” most probably means ___________.

A.amused

B.angry

C.puzzled

D.disappointed小题3:According to the article, which of the following is TRUE?

A.In the home of the wealthy family, the older angle put some gold into a hole in the wall.

B.In

Two traveling angles stopped to spend the
the home of
Two traveling angles stopped to spend the
the poor family, the older angle killed their cow.

C.The younger angle agreed with what the older angle did at first.

D.The angle of death is in charge of humans’ death.

最佳答案:

小题1:B

小题1:B

小题1:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。