> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

I’m Adam Gun from Istanbul, Turkey. I’m in

时间:2024-03-13 11:26:35 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「I’m Adam Gun from Istanbul, Turkey. I’m in」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/437584.html
题目内容:

I’m Adam Gun from Istanbul, Turkey. I’m in a good school. And at the age of 15, in my first year of high school. I’m a great fan of tennis and cycling. I play tennis twice a week for two hours each time. Sometimes I want to play more, but I just keep playing for hours on end, never getting tired of doing it. This is one of the rare things I love in my life, in addition to cycling.

Like tennis, I find that I’m able to ride for ever and ever. Since Istanbul is made up of large and small hills, it’s a nice challenge to ride my bike every day. Although there aren’t many cycling places in Istanbul, I’m lucky enough to live near the biggest park. It’s downhill from my house to the park and I enjoy cycling up as much as floating down, because it’s challenging.

Now I have been thinking about being a lawyer and following my father’s footsteps, but I just don’t think I’m into it. I have heard people tell me over and over again: If you want to be happy with your life, you need to like and enjoy your job. Well, I’m not sure about the fact that I will enjoy being a lawyer when I grow up. I’m just not the type of person who sits down and studies for hours. So I just need opinions on whether to become a tennis player(hopefully), to become a cyclist(hopefully) or to become a lawyer.

小题1:We can know that Adam Gun is satisfied with ______.

A.his friends

B.his choice to be a lawyer

C.his school

D.his favorite tennis star小题2:According to the passage, Adam Gun believes that cycling in Istanbul______.

A.need skills

B.needs good preparation

C.is easy but boring

D.is difficult but challenging小题3:What does the underlined part in the last paragraph mean?

A.I’m able to do it.

B.I hate to do it.

C.I’m confident about it.

D.I’m interested in it.小题4:What’s Adam Gun’s problem?

A.He isn’t certain about his future career.

B.He has no enough time to practise tennis.

C.His dad disagrees with his career choice.

D.He can’t concentrate on his study for hours.

最佳答案:

小题1:C

小题1:D

小题1:D

小题1:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。