> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

When Elizabeth Kenny was a little girl, sh

时间:2024-03-13 08:06:46 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「When Elizabeth Kenny was a little girl, sh」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/434853.html
题目内容:

When Elizabeth Kenny was a little girl, she fell off a horse and hurt her arm. Mrs. Kenny took her to a doctor in Toowoomba, Queensland. In the doctor’s, Elizabeth saw many bottles of medicine standing in a row. Since then, she wanted to be a nurse. As soon as she was old enough, Elizabeth was trained in a hospital. After working for some time, she made a surprising discovery. Among her patients were some children who had lost the use of their legs because of polio ( 小儿麻痹症) . Kenny tried putting hot cloth on their legs and washing them in a special way. The results were great. The children were able to use their legs again.

Most doctors would not believe that children could get well in such a simple way. Gradually, however, she became famous. From 1993 on people from many parts of the world brought their children to Australia to receive treatment by this wonderful nurse. She was invited to America where her methods were used in many hospitals. Money was collected to build Kenny foundations which were for polio patients. Kenny died in 1952, but she will long be remembered for her fight against polio.

小题1:Toowoomba is the name of _____.

A.a famous doctor

B.a kind of disease

C.an Australian city

D.an Australian school小题2:The children who suffered from polio ____.

A.couldn’t walk

B.couldn‘t work

C.couldn’t speak

D.lost their legs小题3:What was Kenny‘s surprising discovery?

A.there were so many polio patients around her.

B.Polio children could recover in a simple way.

C.Children suffering from polio had refused to use arms

D.Among the children some of them suffered from polio.小题4:The best title (标题) of the text is most likely to be ____.

A.Methods of Treating Polio

B.Kenny Foundations for Children

C.Elizabeth Kenny, the Wonderful Nurse

D.Hospitals for Polio Patients

最佳答案:

小题1:C

小题2:A

小题3:D

小题4:C

答案解析:

小题1:C推理题:从第一段的句子: Mrs. Kenny took her to a doctor in Toowoomba, Queensland.看出这是医生住的地方。

小题2:A推理题:从第一段的句子:Among her patients were some children who had lost the use of their legs because of polio可知得了小儿麻痹症的孩子失去行走的能力。

小题3:D细节题:从第一段的句子:she made a surprising discovery. Among her patients were some children who had lost the use of their legs because of polio ( 小儿麻痹症)可知这是她的发现。

小题4:C主旨题;w文章讲述了Elizabeth Kenny,的事迹,她又是优秀的护士,所以选C

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。