> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

I have a friend named Monty Roberts who ow

时间:2024-03-13 06:55:29 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「I have a friend named Monty Roberts who ow」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/433846.html
题目内容:

I have a friend named Monty Roberts who owns a horse ranch in San Ysidro. He has let me use his house to put on fund-raising events to raise money for youth at risk programs.

The last time I was there he introduced me by saying, "I want to tell you why I let Jack use my house.” It all goes back to a story about a young man who was the son of a horse trainer who would go from stable to stable, race track to race track, farm to farm and ranch to ranch, training horses. As a result, the boy's high school career was continually interrupted. When he was a senior, he was asked to write a paper about what he wanted to be and do when he grew up.”

That night he wrote a seven-page paper describing his goal of someday owning a horse ranch.He wrote about his dream in great detail and he even drew a diagram of a 200-acre ranch, showing the location of all the buildings, the stables and the track. Then he drew a detailed floor plan for a 4,000-square-foot house that would sit on a 200-acre dream ranch.”

He put a great deal of his heart into the project and the next day he handed it in to his teacher. Two days later he received his paper back. On the front page was a large red F with a

I have a friend named Monty Roberts who ow
note that read, "See me after class.”

小题1:Why can the writer use Roberts's house to raise money for youth at risk programs?

A.Because they are good friends.

B.Because Monty Roberts has a poor childhood.

C.Because Monty Roberts like to help youth.

D.Because the youth has the same dream as Montv Roberts.小题2:What do you think of Monty Koberts' goal of a horse ranch at that time?

A.dream

B.romantic

C.real

D.false小题3:What would happen after the teacher gave a note "See me after class.”?

A.Monty Roberts got very angry at this.

B.The teacher would criticize him.

C.The teacher wanted to tell him that his dream would come true.

D.The teacher would encourage him.

最佳答案:

小题1:D

小题1:A

小题1:B

答案解析:

小题1:答案为D。细节推断题。由第一段可知我的朋友把大房子借给我举办募款活动,以便为帮助青少年的risk计划筹备基金。下文第一三段写了Monty Roberts为了规划,故他与年轻人一样有过梦想的经历。

小题1:答案为A。细节推断题。由全文可知,Monty Roberts当时的梦想变为了现实,但从他当时的情况分析,仅能看着是梦想。

小题1:答案为B。推理判断题。由最后一段老师给他打了个F等级,推出对他的想法不满意,认为不切合实际。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。