> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

The unwanted disturbing of a mobile phone

时间:2024-03-12 17:28:06 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「The unwanted disturbing of a mobile phone」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/423569.html
题目内容:

The unwanted disturbing of a mobile phone ringing at a critical moment has led to some famously strong reactions

British actor Richard Grif-fiths,stopped a performance at the National Theatre and ordered The offending party to leave

Judge Robert Restaino went considerably further.He was hearing a session of domestic violence offenders in a court when proceedings were interrupted by rings of a phone.

“Everyone is going to jail unless I get that instrument now,” he shouted.

Over the next two hours,the judge entered a period of “incredible madness”.He began by ordering the doors of the court locked,and set the officers to searching for the phone.

When that failed to find the offending item he ordered each of the defendants(被告) present in the room up to his bench and in turn asked them if they had no idea, he sent each in turn to jail(监狱).

All 46 of them.

When a defendant protested the judge’s actions were not fair to those who didn’t possess the phone,Restaino replied:“I know it isn’t.

Judge’s actions caused chaos.Extra officers had to be drafted into the court to control the crowd.and booking officers at the city jail were at full stretch.“We were playing Twister in here”, one said at the time.

Fourteen of the defendants were shackled(束缚 )in irons and sent to the county jail.

The judge cooled off and later that afternoon released all 46.

The “two hours of viral lunacy(疯狂)”, has probably cost Restaino his job.The commission ruled that he should be removed from his $14,000 job.Restaino now has 30 days to appeal(上诉).

His lawyer pointed out that until that moment he had served 11 years as a judge without any disciplinary issues.“With the exception of two hours.his record is spotless.”

小题1:The underlined sentence in the passage means _____.

A.we are just playing games

B.we are struggling to control the crisis here

C.we can hardly survive the crisis

D.we’re searching casually小题2:Why is British actor Richard mentioned?

A.To indicate the disadvantage of mobile phone.

B.To scold the misusage of mobile phone.

C.To provide an excuse for Richard’s offence.

D.To support the opinion above小题3:Two hours of viral lunacy will_____

A.make Robert pay a large sum of money

B.make no difference to Robert

C.most likely make Robert lose his job

D.make him world famous小题4:What’s the best title of the passage?

A.Phone-rage(狂怒) judge

B.Judge,prisoner and mobile phone

C.The story in court

D.Mobile phone in court小题5:From the passage we can find_____.

A.Robert is always challenging the disciplines

B.Robert is now in jail

C.judge is not a well-paid job

D.all the defendants didn’t follow Robert’s instructions willingly

最佳答案:

小题1:B

小题2:D

小题3:C

小题4:A

小题5:D

答案解析:

文章谈到在关键时刻一个意外的电话铃声,会打断重要的进程,引起当事人强烈的反映,这种强烈反映会耽误大事或把事情办糟。

小题1:句意理解题:法官的失常行为引起混乱,被派进法庭控制秩序的官员说“We were playing Twister in here”,意思是:我们在这里努力控制局面。Twister在这里是“龙卷风暴”的意思。选B

小题2:推理题:文章开头提到在关键时刻一个意外的电话铃声,会打断重要的进程,引起当事人强烈的反映,第二段举例:英国演员理查德在一个重要时刻接到一个电话时的强烈反映,为了说明上面的观点,(A项)是为了证明手机的缺点,(B项)责备一些人滥用手机,(C项)为下文法官的过错提供一个理由,都不对,故选D。

小题3:推理题:根据倒数第二段的句子:The “two hours of viral lunacy(疯狂)”, has probably cost Restaino his job.可知法官在庄严的法庭上的失常,最有可能的是被解职。选C

小题4:虽然文章开头提到了英国演员理查德因一个电话而反应剧烈的事实,但不是全文的重点。全文重点谈了一个因一个电话而狂怒的法官。选A

小题5:推理题:从文章的句子When a defendant protested the judge’s actions were not fair to those who didn’t possess the phone,可知“不是所有的被告都情愿地遵守法官罗伯特的要求”符合文中事实。 选D

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。