> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Ann was on her first package trip in Rosas

时间:2024-03-12 16:27:13 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Ann was on her first package trip in Rosas」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/422712.html
题目内容:

Ann was on her first package trip in Rosas, Spain.

At the hotel, she checked in, and then went to her room to change before dinner. She was just ready to go downstairs when she found that her Spanish money wasn’t in her handbag. She carefully looked in all her luggage, but she couldn’t find it. All she had was a small purse with ten English pound notes in it!

Ann found a place to change her English money. She had very few pesetas(西班牙货币单位), and she would be here for two weeks. On her way back to the hotel, Ann bought some cheese, some bread and some oranges. When she got back, she told the manager that her doctor had told her not to eat Spanish food; she’d just have breakfast each day, as she knew the price of hotels included breakfast.

For the rest of her holiday, Ann swam in the hotel swimming pool, or lay on the beach and got a sunbath. When the other tourists went to interesting places, she always said she wasn’t well. In fact, her holiday wasn’t bad, except that she was always hungry. After all, a piece of fruit for lunch, and bread and cheese for supper isn’t very much.

Late in the afternoon of their last day, a girl, Jane, asked her why she never ate with them in the hotel restaurant. Ann told her about her money problems. Jane looked at her for a minute, and then said, “But didn’t you know? The price of this holiday includes everything!”

小题1:“A package trip” probably means _________.

A.a free trip

B.a long journey

C.a pleasant trip

D.a trip that includes the cost of all the tickets and services小题2:Ann didn’t eat dinners in the restaurant of the hotel because _________.

A.she was afraid that she couldn’t pay for them with her little money

B.her doctor told her not to eat them

C.she wasn’t well

D.she wasn’t hungry小题3:Why did Ann buy some cheese, some bread and some oranges?

A.Because they were good for her health.

B.Because she planned to eat them instead of lunch and supper.

C.Because she liked them more than dinners in the hotel restaurant.

D.Because she is afraid that she couldn’t eat enough in the hotel restaurant.小题4:How do you think Jane would feel after she heard Ann’s answer?

A.Angry.

B.Happy.

C.Surprised.

D.Excited

最佳答案:

小题1:D

小题2:A

小题3:B

小题4:C

答案解析:

本文叙述了Ann在一次去西班牙旅行的时候,由于不小心把自己的钱弄丢了,这严重影响了她的吃饭问题,她认为这次旅行只提供早饭,不包括午饭和晚饭,因为自己的钱不多了,所以她也不敢去看名胜,剩下的两顿饭只吃些水果充饥,把自己饿坏了,最后Jane告诉了她这是一次大包干的旅行,她非常吃惊。

小题1:细节理解题。根据The price of this holiday includes everything!”大包干的旅行,包括吃饭住宿等,故选D。

小题2:细节理解题。根据Ann told her about her money problems. 她把钱丢了,所以她怕拿不出钱来吃饭,故选A。

小题3:细节理解题。根据After all, a piece of fruit for lunch, and bread and cheese for supper isn’t very much.可知她买这些是为了午饭和晚饭吃的,故选B。

小题4:推理判断题。根据因为Ann认为这次旅行只包括早饭,不包括午饭和晚饭所以她听了Jane的话后应该感觉很吃惊,故选C。

考点:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。