> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

All police officers should be made to take

时间:2024-03-12 08:23:34 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「All police officers should be made to take」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/414355.html
题目内容:

All police officers should be made to take a fitness test every year,with a pay cut for those who repeatedly fail,a review said.

In the Metropolitan Police,more than half(52 percent)of its men officers are over- weight, a fifth (22 percent) are obese, and one in 100 are“morbidly(病态地)obese".For women officers in the Met,a third(32 percent) are overweight,16 percent are obese and 2 per-cent are morbidly obese.

Tom Winsor,who has carried out the widest-ranging research of police pay and conditions in more than 30 years,said those who fail the test three times should face a pay cut. Chief constables(郡警察局局长)should be able to fire any officer as part of budget cuts, ending a job for life. It also recommended that applicants should be able to enter the police service directly at inspector rank,and,"after strict testing",at superintendent(主管)rank.

Mr Winsor said:“I think the public will be surprised that after passing a fitness test when they join the police,physical fitness is not tested again in a 30,35-year career."

An initial(最初的)yearly test requiring officers to reach level 5’4 on the bleep test should be brought in by September next year. This is equal to an average speed of 8. 8kph(5.5mph) for three minutes 35 seconds,he said. But this should get tougher by September 2018,along similar lines to the test currently used in Northern Ireland. This includes climbing over walls and pulling bodies and was designed to reflect situations which“police officers do and can become involved in".

Mr Winsor expected that many officers would welcome the proposals,saying they would see it“as a necessary protection for themselves and the public".

小题1:According to the passage,most of the police officers.

A.do their work well

B.are out of shape

C.are relatively healthy

D.take regular exercise小题2:It is suggested that if they fail the fitness test three times.they should

A.have their pay reduced

B.have to be fired

C.have to do other jobs

D.pay money as a guarantee小题3:In order to cut the budget,Chief constables.

A.try their best to make policeman a life-long career

B.must hire policemen after strict testing

C.have the right to fire those who are unfit for the job

D.recommend applicants become police directly at inspector rank小题4:It is predicted that many officers would like the yearly test because·

A.they would get healthier after the test

B.they could protect themselves and others

C.they would be able to get higher pay

D.they could practise rock climbing

最佳答案:

小题1:B

小题2:A

小题3:C

小题4:B

答案解析:

本文是一篇说明文,说明了所有的警察都要每年做一次健康体检,不合格的以削减工资作为惩罚,如果三次不合格,将终止他的工作

小题1:细节题。由第二段第一行In the Metropolitan Police,more than half(52 percent)of its men officers are over- weight可以知道答案,故选B。

小题2:细节题。由第三段第二行said those who fail the test three times should face a pay cut.可以知道答案,故选A。

小题3:细节题。由第三段第三行Chief constables(郡警察局局长)should be able to fire any officer as part of budget cuts, ending a job for life可以知道答案,故选C。

小题4:细节题。由最后一段Mr Winsor expected that many officers would welcome the proposals,saying they would see it“as a necessary protection for themselves and the public可以知道答案,故选B

点评:这种阅读理解集中考查了细节题,要求考生仔细阅读全文,做好相应的标志,以提高阅读的效率和速度

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。