> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Alex Wood began fundraising when he was fo

时间:2024-03-12 04:44:50 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Alex Wood began fundraising when he was fo」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/409693.html
题目内容:

Alex Wood began fundraising when he was four years old. He sold lemonade and cookies to raise money for a school in Haiti. Later, Alex sent 15 bags of food he collected from his neighbors to a food store near his home which asked for donations(捐赠).

Alex wanted to help more people. He decided to donate to Heifer International, an organization that gives farm animals and farm training to poor people around the world. His goal: $5,000 for a “gift ark”. That amount would mean that 15 pairs of animals would be given to people in need. Those families would agree to give one of their animals’ young to other needy families.

Alex decided that baking was the best way to raise money. He started a business, named it Clean Hands Bakery, and now sells his baked goods year round. In his family’s kitchen, he created all kinds of cookies and cakes. He says his top sellers are lemon pound cakes and chocolate cupcakes. Alex likes the baking as much as the fundraising. “I like it that you can take so many ingredients(原料) that don’t taste good on their own and come up with something amazing,” he says.

In September 2011, Alex reached his goal of $5,000 and bought a gift ark. “I feel absolutely overjoyed that I got to my goal,” he says. “I can’t help everybody by myself, but I can do my part, which I hope will inspire other people to do their part, too.” One of the people Alex has already inspired is his younger brother. “He had people donate to me, instead of giving him a birthday present.” Alex explains. “In the end he donated $200 toward my goal.”

So now that he’s met his goal of a gift ark, will Alex keep baking and fundraising? He says yes. He wants to end world hunger, one cupcake at a time.

小题1:What did Alex Wood donate to Heifer International?

A.$5.000 in cash

B.Farm animals

C.A gift ark

D.Lemon Hands Bakery小题2: According to the passage, Clean Hands Bakery ______.

A.was set up in September 2011

B.uses many unusual ingredients

C.belongs to Heifer International

D.sells food cooked by Alex himself小题3: What’s Alex’ younger brother’s attitude towards his fundraising idea?

A.Doubtful

B.Curious

C.Supportive

D.Uncaring小题4: What would be the best title for the passage?

A.A charity helping the poor.

B.Feeding the world by baking.

C.The best way to raise money.

D.Cooking with different ingredients.

最佳答案:

小题1:C

小题2:D

小题3:C

小题4:B

答案解析:

本文叙述了Alex Wood从四岁就开始攒钱捐款,做善事的故事,他想要帮助更多的人,他通过自己开烤面包房,把烤制的面包卖出后,花5000美元买一个避难所,他最后实现了他的这个愿望,同时他也去说服更多的人去帮助那些需要帮助的人。

小题1:细节理解题。根据His goal: $5,000 for a “gift ark”.故选C。

小题2:细节理解题。根据now sells his baked goods year round 故选D。

小题3:细节理解题。根据He had people donate to me, instead of giving him a birthday present.他的弟弟支持他的工作,故选C。

小题4:标题归纳题。根据He wants to end world hunger, one cupcake at a time 故选B。

点评:文章标题是文章的点睛之笔。标题归纳题在英语阅读理解题中属深层理解题,它要求考生在通读全文的基础上,准确把握文章大意及作者的写作意图。要注意文章中反复出现或强调的信息,寻找与文章主题相关的信息,找出概括全文的核心词汇。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。