> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

阅读理解 Richard Wagner was a German musician

时间:2025-02-13 06:18:49 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「阅读理解 Richard Wagner was a German musician」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/501153.html
题目内容:

阅读理解 Richard Wagner was a German musician who lived in the mid-19th century. He gained fame by

writing operas, a form of performance combining singing, music on

instruments , and drama.

Wagner's lif'e and work have been very controversial(引起争议的). While hewroteexcellent

music, many people think his operas are too dark and serious,lacking the fun in most operas written

before his time.

Wagner,on the other hand, thought the opera of his time was too simple. He wanted to make opera

a serious form of art that combined drama and music to tell deep stories that would have a strong effect

on the audience.

Some people thought Wagner's new kind of music was too different from the operas they were used

to hearing. Wagner agreed with them. In fact, he didn't call his works "operas" at all but using a German

word that means " Musical Festival" or " Musical Play" .

While many people today still do not like Wagner's operas,they cannot deny that Wagner has had a

lot of influence on opera as a form of art. Wagner invented the tradition of turning off the lights before

starting a play. He also was the first person to make the whole audience sit down for an entire play.

Today, almost all operas are performed in this manner.

Wagner as a man was even more controversial than Wagner as a writer of music. He hated Jewish

people , slept with his friends' wives,and made many people angry-lots of things we would today think

of as evil. Some would say he was a good musician, while others hold that he was a bad musician. But it

would be difficult to say he was not an important person in music: and in the world.1. Which of the following best expresses the main idea of the passage?A. Richard Wagner is not worth talking about.

B. Richard Wagner was an evil man.

C. Richard Wagner wrote operas.

D. Richard Wagner is a very controversial man.2. Which of the following uses the word "deep"in the same sense as it is used at the end of

paragraph three?A. The ocean is very deep.

B. He has a very deep , booming voice.

C. It is not easy to tell the meaning of this poem,because the poet is very deep.

D. We had the deep issue resolved last week.3. Which of the following is not a way in which Wagner's works were different from normal operas

before his time?A. Wagner called his works "Musical Festival".

B. Wagner used a combination of drama, music on instruments, and singing.

C. Wagner turned off the lights before starting a play.

D. Wagner made the whole audience sit down for an entire performance.4. Which of the following does not support the point that the author makes in the last sentence?A. Few musicians have been affected by Wagner's works.

B. Most writers of opera today think opera as a serious form of music.

C. Today, all operas are performed with the lights off before starting and the audience seated.

D. Wagner's music had a big influence on Adolf Hitler.

最佳答案:

1-4: DDBA

答案解析:

该题暂无解析

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。