根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中的两项为多途选项。
时间:2025-02-13 03:08:39 栏目:学习方法
题目内容:
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中的两项为多途选项。 More than half of young black men in the United States do not finish high school. Many grow up without
fathers and in neighborhood with gangs, drugs and violence. Sixty percent of those who drop out of school
have spent time in prison by the age of thirty-five.
Joe Marshall co-founded the Omega Boys Club in San Francisco, California twenty-three years ago. He
tries to give these children a safe refuge (避难所) and a better future. 1_____. Twice a week, it offers after-
school classes in math, reading family and life skills, and college preparation. In many ways, it serves as a
kind of family. It provides teenagers with structure and support.
Mr. Marshall spent twenty-five years as a teacher and administration in San Francisco. 2_____He sees
gangs and violence as a disease that needs to be dealt with as a public health problem.
"We tell them to follow some new rules for living. 3_____." The Club represents what he calls the "alive
and free movement."4_____ In 1991, Joe Marshall started "Street Soldiers", a weekly call-in show.
Marlena was one of the graduates of the Omega Boys Club. "She's at Southern University right now, going
into her third year. She talked about what she had learned the hard way and how we help her learn that by
coming to Omega, by listening to 'Street Soldiers '. 5_____" Joe Marshall said.
Mr. Marshall is sixty-three this year and he wants to build an institution. "I'm not going to be here forever,
so my big thing is to make sure this goes on." A. She said she had learned how to love herself.
B. That's what these young people get in the street.
C. A lot of my former students ended up in prison for selling drugs.
D. But his most effective way to spread his anti-violence message is through radio.
E. The Omega Boys Club serves more than four hundred young people every year.
F. He taught math in middle school and expected to see his best students go to school.
G. These rules will decrease their chances of ending up dead or in prison and increase their chances
dramatically of staying alive and free.
最佳答案:
1-5 EFGDA
答案解析:
该题暂无解析
考点核心:
人物传记类文章的文体特征:
人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。
版权声明:
1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。
2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。
3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。
4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

订阅