> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

B Babies love chocolate, and sometimes the

时间:2024-04-25 02:11:49 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「B Babies love chocolate, and sometimes the」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/494332.html
题目内容:

B

Babies love chocolate, and sometimes they also eat the paper around it. My cat enjoys a meal of good, thick paper, old letters, for example . She doesn't like newspapers very much .

Of course, the best paper comes from wood. Wood comes from trees , and trees are plants: Vegetables and fruit are plants too, and we eat a lot of them . So can we also eat wood and paper?

Scientists say: “ All food comes in some way from plants. ” Well, is that true? Animals eat grass and grow fat. Then we eat their meat. Little fish eat sea-plants; then bigger fish swim along and eat them . Chickens eat bits of grass and give us eggs . What food does not come from plants in some way?

Scientists can do wonderful things with plants . They can make food just like meat. And they can make it without the help of animals . It is very good food, too . Now they have begun to say : “ We make our paper from wood . We can also make food from wood . The next thing is not very difficult . ”

What is the next thing? Perhaps it is food from paper. Scientists say;“We can turn paper into food . It will be good , cheap food too : cheaper than meat or fish or eggs . ”

So please keep your old books and letters . One day , soon , they will be on your plate. There is nothing like a good story for breakfast .

6.People live mainly on ______.

A.paper

B.plants

C.fish

D.meat

7.Scientists have ______.

A.made a lot of paper

B.fed eggs to chickens

C.made food just like meat

D.made meat cheaper than food from paper

8.Chickens eat bits of grass . In the sentence “bits of” means _________________________.

A.a little of B .lots of

C.big pieces of D .small pieces of

9.Which of the following is NOT true?

A.Scientists say, “All food comes in some way from plants . ”

B.Scientists can make wood into food some day.

C.Scientists can make food from paper some day.

D.Scientists advise us to eat old books and letters at meals .

10.Choose one of the following as the topic for the passage .

A.Paper----Our Future Food

B.No More Meat in Future

C.Save Old Books for Breakfast

D.Paper----The Best Cat Food

最佳答案:

小题1:B

小题2:C

小题3:A

小题4:D

小题5:A

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。