> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

第二节:以下五人正在寻找一些网站,阅读以下六段不同网站的介绍(A、B、C、D、E和F

时间:2024-04-24 23:11:49 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「第二节:以下五人正在寻找一些网站,阅读以下六段不同网站的介绍(A、B、C、D、E和F」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/492250.html
题目内容:

第二节:以下五人正在寻找一些网站,阅读以下六段不同网站的介绍(A、B、C、D、E和F),对应选出正确答案,并在答题纸上将该选项标号涂黑。A、B、C、D、E和F选项中有一项是多余选项。

51. Jasper enjoys listening to music. He is expecting to find a website where he could search for various songs with similar tunes that he prefers.

52. Luke is planning to buy a car. But right now he has not made up his mind. He prefers Mazda RX-8. He wants to find more information about this car to make sure that it is a good choice.

53. Connie works in a beauty salon. She always talks about fashion with her customers. She is especially interested in dresses with new designs.

54. This Sunday is Valentine’s Day. Roderick is still deciding what kind of presents he should buy for his girlfriend. He prefers to have something traditional, like chocolate.

55. Fiona is retired. She begins to pay attention to her health. What interests her most now is how to remain healthy and young. She always surfs on the internet for such information.

A. Naturespath.com is an excellent health-food website. “Life enhancement expert” Allan Hunkin interviews such guests as nutrition expert Dr. David Katz and tri-athlete Melanie McQuaid. They talk up health food and weight management, including debates on the benefits of whole grain and organics.

B. Autoblog.com tops the category by covering “auto industry news from A to Z.” They discuss hundreds of car models and links to outside articles for more information. While the site provides no reliability reviews, its “royal and growing fan base” comments frequently on the entires.

C. Mrchocolate.com—The Consumer Reports “best buy” for “unusual” chocolates for the one you love. Jason’s choice is 50 pieces of small dark, milk, and white chocolate with offbeat (标新立异的) centers, including coffee, nut butter, and tropical fruit.

D. Elizabeth-charles.com highlights new fashion designs from the Southern Hemisphere. This fall, that means “drapery pieces” of New Zealand brand Zambesi and the “tailored, Greek-inspired dresses” of Australian Jayson Brunsdon.

E. Carpet-rug.org— The Carpet and Rug Institute awards a “Green Label” to vacuums (真空吸尘器) that release fewer than 100 micrograms of dust particles per cubic meter of air. Find a list at this site.

F. Pandora.com takes one of your favorite tunes, then suggests songs that you might enjoy. Pandora offers 10 hours of free use, then charges $ 36 a year.

最佳答案:

51---55: FBDCA

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。