> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

In the days when an ice cream sundae cost

时间:2024-04-24 21:36:53 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「In the days when an ice cream sundae cost」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/491135.html
题目内容:

In the days when an ice cream sundae cost much less, a 10-year-old boy entered a hotel coffee shop and sat at a table. A waitress put a glass of water in front of him. “How much is an ice cream sundae?” “Fifty cents,” replied the waitress. The little boy pulled his hand out of his pocket and studied a number of coins in it. “How much is a dish of plain ice cream?” he required. Some people were now waiting for a table and the waitress was a bit impatient. “Thirty-five cents,” she said rudely. The little boy again counted the coins. “I’ll have the plain ice cream,” he said. The waitress brought the ice cream, put the bill on the table and walked away. The boy finished the ice cream, paid the bill and departed. When the waitress came back, she began wiping down the table and then swallowed hard at what she saw. There, placed nearly beside the empty dish, were two five-cent coins and five one-cent coins---her tip.

1. In the days , an ice cream is ______________.

A. dearer than usual B. as dear as usual

C. much cheaper than usual D. as cheap as usual

2.How much money did the boy probably have in his pocket?

A. thirty-five cents. B. More than fifty cents.

C. only fifty cents. D. Less than fifty cents.

3.Why did the little boy have only a dish of plain ice cream?

A.The plain ice cream cost him much less.

B.He enjoyed the cheaper ice cream better.

C.The coins were not enough for an ice cream sundae.

D. He wanted to save some coins to tip the waitress.

4.We can infer that the waitress might have felt _____ when she got the tip.

A. very surprised. B. a bit of shame

C. quite pleased D. a little worried

最佳答案:

小题1:C

小题2:C

小题3:D

小题4:B

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。