> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

The following card includes a brief summar

时间:2024-04-24 21:18:34 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「The following card includes a brief summar」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/490920.html
题目内容:

The following card includes a brief summary and a short assessment of a research paper. It can provide a guide for further reading on the topic.

Trevor, C. O., Lansford, B. and Black, J. W., 2004, "Employeeturnover (人事变更) and job performance: monitoring the influences of salary growth and promotion", Journal of Armchair Psychology, vol. 113, no.1, pp. 56-64.

In this article Trevor et al. review the influences of pay and job opportunities in respect of job performance, turnover rates and employees' job attitude. The authors use data gained through organizational surveys of blue-chip companies in Vancouver, Canada to try to identify the main cause of employee turnover and whether it is linked to salary growth. Their research focuses on assessing a range of pay structures such as pay for performance and organizational reward plans. The article is useful as Trevor et al. suggest that there are numerous reasons for employee turnover and a variety of differences in employees' job attitude and performance. The main limitation of the article is that the survey sample was restricted to mid-level management, thus the authors indicate that further, more extensive research needs to be undertaken to develop a more in-depth understanding of employee turnover and job performance. As this article was published in a professional journal, the findings can be considered reliable. It will be useful additional information for the research on pay structures.

1. The research paper published is primarily concerned with

A. the way of preventing employee turnover

B. methods of improving employee performance

C. factors affecting employee turnover and performance

D. pay structures based on employee performance

2. As is mentioned in the card, the limitation of the research paper mainly lies in that .

A. the data analysis is hardly reliable

B. the research sample is not wide enough

C. the findings are of no practical value

D. the research method is out-of-date

3. Who might be most interested in this piece of information?

A. Job hunters.

B. Employees in blue-chip companies.

C. Mid-level managers.

D. Researchers on employee turnover.

最佳答案:

小题1:C

小题2:B

小题3:D

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。