> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

.Some American schools paid teachers more

时间:2024-04-24 13:11:55 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「.Some American schools paid teachers more」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/485192.html
题目内容:

.

Some American schools paid teachers more if their students improved on

tests. Now there is a growing movement to pay the students --- in some cases, even just for coming to class.

Students at one school in New Mexico can earn up to three hundred dollars a year for good attendance. A program in New York City pays up to five hundred dollars for good attendance and high test scores.

In Baltimore, Maryland, high scores on state graduation tests can be worth more than one hundred dollars. And a New Jersey school system plans to pay students fifty dollars a week to attend after-school tutoring programs. Schools that pay students can be found in over one-fourth of the fifty states. Other state schools reward students with food or other things.

Robert Schaefer is public education director for the National Center for Fair and Open Testing, an activist group. He says paying may improve performance in the short term, but students develop false expectations for the future. He sees a lack of long-term planning in these programs because of pressure on schools to raise test scores.

Public schools need to show improvement under the education reform law. Low-performing schools may lose their federal money; teachers and administrators may lose their jobs. Often these schools are in poor neighborhoods where getting students to go to school can be a continual problem.

Critics say paying students sends a message that money is the only valuable reward. But some students say it makes school more exciting. And some teachers have reported getting more requests for extra help.

60. What is the passage mainly about?

A. Some American schools pay teachers more for improving students’ scores.

B. Some American schools pay students for good attendance and high test scores.

C. Public schools need to improve their teaching management.

D. Some American schools pay teachers for after-school tutoring programs.

61. In _________ of the fifty states, schools pay the students.

A. less than one halfB. less than ten

C. more than tenD. more than one half

62. We can learn from the text that _________.

A. all the people are in favor of the movement to pay the students.

B. not all the people think the movement to pay the students is good

C. in New York City students can get food for high test scores.

D. teachers can’t lose their jobs in some schools in American poor neighborhoods

63.The text is probably taken from_________.

A. education reportB. health report

C. information reportD. science news

最佳答案:

60---63 BCBA

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。