> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

. For millions ofpeople,the American dream

时间:2024-04-24 12:03:51 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「. For millions ofpeople,the American dream」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/484399.html
题目内容:

.

For millions ofpeople,the American dream ofowning a home seems to be slipping out of

reach.

“Maybe young couples can no longer afford to buy a ready-made house as their parents did,'’

says 40-year-old building instmctor Pat Hennin.“But they can still have a home.Like their pioneer ancestors,they can build it themselves,and at less than half the cost of a ready-made house.”

The owner-builders came from every occupational group,although surprisingly few are professional building workers.Many take the plunge with little or no experience.“l learned how to build my house from reading books,”says John Brown,who built a six-room home for$25,000 in High Falls,New Jersey.“If you have patience and the carpentry(木匠)skill to make a bookcase,you can build a house.”An astonishing 50 percent of these owner builders hammer every nail.1ay every pipe,and wire every switch with their own hands.The rest contraet(承包)for some parts of the task.But even those who just act as contractors and finish the insides of their homes can save from 30 percent to 45 percent ofwhat a ready-made home would cost.

One survey revealed that 60 percent ofowner-builders also design their homes.Many others

buy commercial house plans for less than $100 or use plans available from the U.S. Department ofAgriculture.

49.What does the passage mainly tell us?

A.The cost of having a house built.

B.A comparison between young couples and their parents.

C.The life of owner-builders in America.

D.The American dream of owning a house.

50.It can be inferred from the passage that many Americans find it difficult to _______

A.build a house

B.find aready-made house

C.have a good job

D.buy a house

51.The underlined phrase“take the plunge”most probably means“_______”

A.decide to build a house

B.decide to pull down a house

C.decide to buy a house

D.decide to rent a house

52.From the passage we learn that_______.

A.Many house plans are offered free of charge.

B.Most of the house plans arc offered by building instructors

C.Fifty percent of the Amedcan young couples build houses.

D.Must of the owner.builders design their homes.

最佳答案:

49---52 DDAD

答案解析:

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。